Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Už jste někdo doma stříkal černé lišty nárazníku, popřípadě přední mřížky nárazníku ???

Slyšel jsem o nějakém přípravku, kterým se před stříkáním plast naleptá a barva pak lépe drží, neloupe se.

dík za rady, domnívám se, že by to vzhledu O1 FACE prospělo

Urcite to tady najdes. Ale jinak to musis obrousit pod vodou nastrikat specialnim sprejem na plasty ktery zabrani tomu aby se to loupalo. Pak muzes pouzit plnic ale nemusis zalezi na tobe a pak barva :palec2:

• Autor

Urcite to tady najdes. Ale jinak to musis obrousit pod vodou nastrikat specialnim sprejem na plasty ktery zabrani tomu aby se to loupalo. Pak muzes pouzit plnic ale nemusis zalezi na tobe a pak barva :palec2:

KOukám, že už jsi to taky dělal, nemáš fotku jak to sluší Octavce?

Primo tu listu sem nedelal ale je to stejny postup jako strikani jeneho plastu :) .

zrovna tu přední, tu bych doma nedělal - ty akrylové laky ve spreji nejsou tak odolné, jako profi, takže po pár stech km to bude dobouchané od kamínků samý kráter, bude se to loupat, atd.

Da se to udelat. Když jde predni naraznik proc by nesla ta lista ;)

Mně známý lakýra doporučil tento přípravek od Sonaxu :

http://www.olejshop.cz/autokosmetika/p/obnovovac-cistic-plastu-cerna-100-ml-sonax-409100-

Chtěl jsem opravit nějaké nedokonalosti v interiéru a dělal jsem to tímhle.

I když to vypadá jako vosk na boty (i s tou aplikační houbičkou), tak na plastech to drží dokonale.

Plast stačí jenom umýt, nebo zdrsnit jemným šmirglem a pak ho natřít v několika slabých vrstvách.

Poslední vrstvu už nešmrdlám (kvůli šmouhám), ale tu houbičku jen "obtiskávám" do povrchu.

Jsem s tímto přípravkem spokojen.

• 4 týdny později...
Mně známý lakýra doporučil tento přípravek od Sonaxu :

http://www.olejshop....l-sonax-409100-

Chtěl jsem opravit nějaké nedokonalosti v interiéru a dělal jsem to tímhle.

I když to vypadá jako vosk na boty (i s tou aplikační houbičkou), tak na plastech to drží dokonale.

Plast stačí jenom umýt, nebo zdrsnit jemným šmirglem a pak ho natřít v několika slabých vrstvách.

Poslední vrstvu už nešmrdlám (kvůli šmouhám), ale tu houbičku jen "obtiskávám" do povrchu.

Jsem s tímto přípravkem spokojen.

Funguje to teda na tie plasty co su kolom dokola auta, na dverach a naraznikoch? Ja ich mam vyblednute a potreboval by som ich ztmavit, aby vyzerali ako nove. Teraz ked ich namocim vodou tak ztmavnu ale ako nahle vyschnu tak je to opat sede vyblednute.

Dakujem

Funguje to teda na tie plasty co su kolom dokola auta, na dverach a naraznikoch? Ja ich mam vyblednute a potreboval by som ich ztmavit, aby vyzerali ako nove. Teraz ked ich namocim vodou tak ztmavnu ale ako nahle vyschnu tak je to opat sede vyblednute.

Dakujem

Na ty listy, kdyz je chces mit tmave, tak doporucujo silikonovou cern :)

Na ty listy, kdyz je chces mit tmave, tak doporucujo silikonovou cern :)

Mas aj nejake konkretne meno produktu co by som mohol zohnat?

Ja som kupil teraz toto Po umyti auta som to nastriekal nie len na tie listy a pekne to ztmavlo. Pred umytim som to nastriekal len na kusok listy aby som videl ci to umyvarka nezmyje. A celkom sa to udrzalo. Tento tyzden sa chystam znova ist do umyvarky tak uvidim o kolko to zlezie, ale myslim, ze by to malo byt v pohode.

Mas aj nejake konkretne meno produktu co by som mohol zohnat?

Ja som kupil teraz toto Po umyti auta som to nastriekal nie len na tie listy a pekne to ztmavlo. Pred umytim som to nastriekal len na kusok listy aby som videl ci to umyvarka nezmyje. A celkom sa to udrzalo. Tento tyzden sa chystam znova ist do umyvarky tak uvidim o kolko to zlezie, ale myslim, ze by to malo byt v pohode.

Konkretne ja pouzivam tady tyto dva. Pokud to chci mit jen na jeden den tak to strikam tim spreyem COYOTE. Ale jinak vzdycky a pravidelne, pokazde co to umyju, to natru tim RENOPLASTEM - je to cistici lestenka se silikonem a doda to krasny lesk. Mam zkusenosti i s tim, ze z zasedle listy to udela opet krasne tmavou:)

post-52131-1279001139,5074_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.