achiles Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 zdravim, po koupi bazarove O2 jsem zjistil, ze klimatizace skoro vubec nechladi. nechal jsem tedy doplnit chladivo, ale je to stale stejne. klimatizace na low fouka spis takovej vlaznej az teplej vzduch nez aby chladila. po ujeti cca 10ti km zacne malinko chladit, ale ve srovnani klimatizace v jinych autech je to fakt bida. VAG zadne chyby neukazuje. kde muze byt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastnylukas Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 (editace) ahoj, můj bratr má stejný problém, při zapnutí klimatizace se mu vůbec neroztočí ventilátory, prosím o radu. Editováno: 10. Červen 2010, autor: stastnylukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbomouse Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 (editace) Počkééj kouknu se do svý křištálový koule ......ještě čekej ...... nic. Moje rada? Dejte to někomu, kdo tomu rozumí, nejlíp do servisu. Editováno: 11. Červen 2010, autor: turbomouse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.