matess9 Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 sorry,že ještě otravuju,ale kam jsi vepsal ten Platební referenční kod,do zprávy pro příjemce? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 myslím , žo jo . Ale stejně jsem musel potom ještě poslat printscreen příkazu protože psali , že nemám zaplaceno asi po 5 dnech . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejmus Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 prosim o zkusenosti s timto kabelem, o kterym je tady par poslednich prispevku... http://www.dhgate.com/vag-11-11-3-vag-11-11-2-vag-11-11-vag11-11hex/p-ff80808138ffd73401390acc0960248a.html Chci si ho taky objednat, funguje s dodavanym softwarem bez problemu? A hlavne co me zajima, jde na nem ceska verze 10.6.4 CZ???? diky moc za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess9 Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 no tak jsem to zaplatil.jsem zvědavej jestli tu platbu dobře přiřadí.to ref číslo není kam napsat,jedině do té kolonky zpráva pro příjemce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 fejmus s dodaným CD funguje , s CZ verzí jsem nezkoušel ( ani to nepotřebuju ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejmus Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 a nekdo kdo to zkousel? Nebo zda by to nekdo prosim vyzkousel? Jde o to, ze cinani delali dva typy kabelu (chipu) a jen na jednom jde rozchodit ceska verze.... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) Mam ho doma z ceskou verziou nefunguje chce nato ovladac bojim sa aby neodisiel nadobro s prilozenim cd funguje spolahlivo . mozno niekto vie ako nato Editováno: 24. Březen 2013, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 www.hex.kvalitne.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Ked nainstalujem tie ovladace neodpali mi to kabel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Tak ten odkaz od brunda nefunguje spolehlivě ! Mám jeden mrtvý a nepomohlo to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Česká verze VCDS a nějaké nové originální úplně vymažou paměti v kabelu a ten se může vyhodit. Ale jestli je to tak i v praxi nevím, tenhle problém řešit nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Sam vlastnim tendle kabel a mohu pouze VRELE doporucithttp://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475 z DX com by mel prijit do deseti dnu ( moje zkusenost do tydne ).Vse funguje jak ma, aktualizace sice ne, ale neni treba.Laptop muze byt pripojen k internetu- bez problemu.funguje na kterekoliv verzi Windows OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 presne tak DX.com ma nejakou historii a funguje to.bez problemu.Kabel je i kvalitne udelanskoda ze na dx.com nemaji jeste nejaky dobry kabel na VAG TACHO... maji jen 3.01 nebo jak to je... btw VCDS co mam funguje s verzi 11.11.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 ahoj, objednal jsem si tenhle kabel http://www.dhgate.com/vag-11-11-2-hex-can-bus-diagnostic-interface/p-ff8080813b92c672013b9f1c4d607681.html#s1-1-1 s verzí vagu 11.11.2 je mi ale jasné, že software, který k tomu přibalí bude anglicky. Můžete mi někdo říct do jaké verze mohu bezpečně používat českou verzi? (bojim se, aby třeba česká 11.11.2 nevyšla déle než anglická, a nebylo tam už toto seriové číslo v blacklistu) třeba 11.11 by ale měla být bezpečná ne? Popř. můžete mi prosím někdo na maila poslat Vag v češtině v jedné z těchto verzí? Moc díky za ochotu pett.cz@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejmus Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Cau, ja jsem se tady taky ptal a nikdo mi nedokazal odpovedet nebo se to bal zkusit, aby si nahodou neoddelal kabel... Ja jsem nakonec koupil klon tady u nas i s fungujici CZ verzi 10.6.4... Nerikam, ze to bude fungovat na 100%, ale tato ceska verze se bezne s klonama pouziva... Je to na tobe, jestli to risknes nebo ne... Jinak k tomu mam taky i tu novou verzi 11.11.2 v eng.. Snad ti tahle informace pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Adam Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Ahoj, Ti kdo jste kupovali klon 11.11 z DealExtreme, jakou mate zkusenost? Zkouseli jste s tim i programovat a nehazi vam to chyby, auta jezdi? :-) Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet59k Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 (editace) Ahoj, mám kabel z http://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475 Vyzkoušeno mazání chyb, reset servis. intervalu, kódování cornerů, protočení ručiček, zobrazování aktuálních hodnot čidel za jízdy. Víc jsem zatím nezkoušel. Za ty prachy doporučuji! Editováno: 5. Duben 2013, autor: pet59k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess9 Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Ja si objednal tenhle http://www.dhgate.co...cc0960248a.html ,přišel za sedm dní,ale na přiloženém cd byly nahrány staré verze Vag Com poprosil jsem uživatele hanesek,ten má ten samy kabel,o poskytnutí SW z jeho CD a ten mi ho hodil na net,ještě jednou díky už to mám stažené,tak už jenom vyzloušet,tak snad to pofrčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bretahrnek Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 pokud se nekdo snazite nainstalovat kabel, ovladac ke kabelu na windows 8, musite postupovat podle navodu cca: ( ovladac neni podepsan ) 1. přepněte se do „Metro“ Windows 8 plochy (stisknutím klávesy WINDOWS na klávesnici, nebo myš pravý horní roh + výběr start, nebo levý dolní roh + klik) 2. vyber nastavení (pravý horní / dolní roh + výběr nastavení) 3. vpravo dole vyberte „Změnit nastavení počítače“ 4. vyberte „Obecné“ 5. vpravo dole vyberte „Restartovat teď“ 6. po chvíli naběhne plocha, kde vyberete „Zvolte možnost“ 7. a vyberete „Odstranit potíže“ 8. dále vyberete „Upřesnit možnosti“ 9. a vyberete „Nastavení spouštěníi“ 10. následuje výběr „Restartovat“ 11. po chvíli naběhne plocha s nabídkou a vy zvolte nabídku 7, tj. zmačknete klávesu F7 (zakázat vynucení podpisu ovladače) 12. počítač naběhne a nyní můžete instalovat ovladače, při instalaci musíte souhlasit, že ovladač není digitálně podepsaný. Tato vlastnost možné instalace nepodepsaných ovladačů se automaticky zruší po restartu Windows. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 prosimte jak jsi nastavil to protoceni rucicek? Jde to i na jednickove fabii diesel? na CCcku to mam ale klidne bych si to dal i na fabku at je prdel dobra zkusim sehnat 10.6.4 CZ snad to nekde sezenu, rad bych ale sehnal 11.11 CZ protoze je tam uz i ta diagnostika dalsich znacek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejmus Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 prosimte jak jsi nastavil to protoceni rucicek? Jde to i na jednickove fabii diesel? na CCcku to mam ale klidne bych si to dal i na fabku at je prdel dobra zkusim sehnat 10.6.4 CZ snad to nekde sezenu, rad bych ale sehnal 11.11 CZ protoze je tam uz i ta diagnostika dalsich znacek.. Jo ty rucicky by me taky zajimaly.. Rika se, ze 10.6.4 funguje nejlip s tema klonama a jsou odzkouseny... Jinak pokud nesezenes, tak ti tu moji verzi nahraju nekam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Jak 11.11. má další značky ??? Vag funguje přeci na celý koncern . Důležitý je firmware kabelu aby podporoval i novější typy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Protočení ručiček nepůjde, to jde jen na nových FL budících. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 sehnal jsem na uloz.to 10.6.4 a pise mi to neco ze nemam plnou verzi programu a kdyz dam test celyho auta, tak se mi to sekne u treti jednotky a pise mi to ze si mam overit, ze mam original hex kabel.. co s tim? kdyz jsem stahl na netu 11.11 perfect instaler, tak uz mi to nic o tom sherware nepise.. a to s tim originalnim kabelem jsem nezkousel - nebyl cas.. tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejmus Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Pokud chces, tak ti zejtra nahraju moji verzi soft. a muzes to zkusti, mne funguje bez problemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.