Přejít na obsah

Dr.Adam

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 429 zobrazení profilu

Oznámení Dr.Adam

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dr.Adam

    Převodovka DSG

    Prozradil bys ktery servis to byl? (Klidne jen do soukrome zpravy) Taky shanim misto, kde by se dobre postarali o DSG prevodovku.
  2. Dr.Adam

    DSG vs manuál

    Ja mam na tachaci 130.000, trochu vic nez ty, ale dela to uz sameho zacatku, kdy jsem auto kupoval: 105.000. Taky si myslim, ze by to nemelo delat. Zitra se podivam na tu prodlevu pred zastavenim, ale jinak obecne uplyne dost dlouha doba mezitim, kdy se zmeni cislo na maxidotu a tim, kdy citim orerazeni a vidim zmenu otacek, tak 1-2 vteriny to byvaji.
  3. Dr.Adam

    Převodovka DSG

    Ahoj, Zakladam toto tema abych se zeptal, zda jste neresili podobny nebo stejny problem s DSG prevodovkou. Mam 6-stup. DSG typu HLH ve Skoda Octavia II 1.9 TDI 77kW (12/2004). 1) Dlouhodoby problem, ze pri dobrzdovani prevodovka velmi neprijemne cukne pri podrazeni 3-2 a potom 2-N. Deje se to vzdy pri kazdem dobrzdeni. Pri provedeni zakladniho nastaveni pomoci VAG se problem nepatrne zlepsil, ale zadne velke zlepseni. 2) Kratkodoby problem se sporadicky objevuje (2-3x denne), ze prevodovka odmitne zaradit vyssi stuoen, nez 3-4 a auto jen vytaci otacky. Rucne pomoci +/- muzu bez problemu zaradit i 6-ku, ale kdyz vratim volic do D, tak prevodovka opet podradi. Za minutu je problem pryc a treba za hodinu se opakuje. Videl jste nekdo neco podobneho?
  4. Dr.Adam

    DSG vs manuál

    Sanek81: Stalo to 1 hodinu prace mechanika Napalm: Ok, zkusim to hodit jeste do OII. Mam OII pred FL (12/2004, 1.9 TDI 77kW), takze urcite jednu z prvnich skrini. Kdybyste prece jenom nekdo meli podobnou zkusenost a doporucili mi treba servis, kde vam zavadu odstranili, budu rad!!
  5. Dr.Adam

    DSG vs manuál

    Ahoj, pripojim se i ja do diskuze. Mam OII 1.9 TDI DSG a pri dobrzdovani na semaforech mi to dela presne stejne neprijemne cukani, jako Matejovi: ze 3->2 a z 2->N. Je to hodne znat a to i pro spolujezdce. Nektere DSG, se kterymi jsem jel, toto nedelali. Nevite v cem by mohl byt problem? Mechatronika / spojky / SW? Ve Skodovce nevedi vubec nic (navrhli mi auto prodat a koupit nove - haha), firma zabyvajici se automatickymi prevodovkami radi repas cele prevodovky (cca 110 tis). Nemate nekdo lepsi napad? Dikes!
  6. Skoda Jake autoradio podporuje jednotku 7P6-035-730-C nebo 7P6-035-730-J, ktere se jeste da dat do Octavia II pred FL?
  7. Zdravim vsechny, Mam Skodu Octavia II. MR2005 s radiem Stream. Mam moznost sehnat Bluetooth modul 7p6035730c. Co vsechno bude treba udelat, aby fungoval? Alespon v zakladnim rezimu? - Bude to fungovat se starou gateway a MaxiDot-em? - Nebo je nutne menit gateway? - Nebo je nutne menit i radio? Staci Bolero? Byl by nekdo v Praze nebo okoli, kdo by pomohl s montazi? Diky! Adam
  8. Zdar, netušíte jak by se dal odstranit fakt nepříjemný hučící / dunivý zvuk, který začíná někde u 80 km/h při vyšší rychlosti se jen zintenzivní? Na dálnici je to velmi nepříjemné... Vyměněny už byly přední tlumiče, pneumatiy, rozvody. Fakt netuším, jsem bezradnej... Ložiska se mi nezdají při takovéto rychlosti. Mám O2 DSG, najeto 120.000 km a pneu jednoduché 205/60 (nebo 65...) R15. Díkes!
  9. Kluci, nenapsal byste někdo svoje zkušenosti které rádio máte a jak jste s tím spokojeni? Škoda abychom si všichni museli projít tím že budeme po jednom ty rádia kupovat a pak vracet.... Díky, Adam
  10. Ahoj, Ti kdo jste kupovali klon 11.11 z DealExtreme, jakou mate zkusenost? Zkouseli jste s tim i programovat a nehazi vam to chyby, auta jezdi? :-) Dik za odpoved
  11. Dr.Adam

    Převodovka DSG

    Kdybyste přišli na něco zajímavého, co se dá v DSG nastavit pomocí VAG-u, i mě by to zajímalo :-) Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...