Březen 21, 201312 r sorry,že ještě otravuju,ale kam jsi vepsal ten Platební referenční kod,do zprávy pro příjemce? díky
Březen 21, 201312 r myslím , žo jo . Ale stejně jsem musel potom ještě poslat printscreen příkazu protože psali , že nemám zaplaceno asi po 5 dnech .
Březen 21, 201312 r prosim o zkusenosti s timto kabelem, o kterym je tady par poslednich prispevku... http://www.dhgate.com/vag-11-11-3-vag-11-11-2-vag-11-11-vag11-11hex/p-ff80808138ffd73401390acc0960248a.html Chci si ho taky objednat, funguje s dodavanym softwarem bez problemu? A hlavne co me zajima, jde na nem ceska verze 10.6.4 CZ???? diky moc za odpoved.
Březen 22, 201312 r no tak jsem to zaplatil.jsem zvědavej jestli tu platbu dobře přiřadí.to ref číslo není kam napsat,jedině do té kolonky zpráva pro příjemce
Březen 22, 201312 r a nekdo kdo to zkousel? Nebo zda by to nekdo prosim vyzkousel? Jde o to, ze cinani delali dva typy kabelu (chipu) a jen na jednom jde rozchodit ceska verze.... diky
Březen 24, 201312 r Mam ho doma z ceskou verziou nefunguje chce nato ovladac bojim sa aby neodisiel nadobro s prilozenim cd funguje spolahlivo . mozno niekto vie ako nato Upraveno Březen 24, 201312 r od stukator
Březen 25, 201312 r Česká verze VCDS a nějaké nové originální úplně vymažou paměti v kabelu a ten se může vyhodit. Ale jestli je to tak i v praxi nevím, tenhle problém řešit nemusím.
Duben 1, 201312 r Sam vlastnim tendle kabel a mohu pouze VRELE doporucithttp://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475 z DX com by mel prijit do deseti dnu ( moje zkusenost do tydne ).Vse funguje jak ma, aktualizace sice ne, ale neni treba.Laptop muze byt pripojen k internetu- bez problemu.funguje na kterekoliv verzi Windows OS
Duben 1, 201312 r presne tak DX.com ma nejakou historii a funguje to.bez problemu.Kabel je i kvalitne udelanskoda ze na dx.com nemaji jeste nejaky dobry kabel na VAG TACHO... maji jen 3.01 nebo jak to je... btw VCDS co mam funguje s verzi 11.11.3
Duben 4, 201312 r ahoj, objednal jsem si tenhle kabel http://www.dhgate.com/vag-11-11-2-hex-can-bus-diagnostic-interface/p-ff8080813b92c672013b9f1c4d607681.html#s1-1-1 s verzí vagu 11.11.2 je mi ale jasné, že software, který k tomu přibalí bude anglicky. Můžete mi někdo říct do jaké verze mohu bezpečně používat českou verzi? (bojim se, aby třeba česká 11.11.2 nevyšla déle než anglická, a nebylo tam už toto seriové číslo v blacklistu) třeba 11.11 by ale měla být bezpečná ne? Popř. můžete mi prosím někdo na maila poslat Vag v češtině v jedné z těchto verzí? Moc díky za ochotu pett.cz@seznam.cz
Duben 4, 201312 r Cau, ja jsem se tady taky ptal a nikdo mi nedokazal odpovedet nebo se to bal zkusit, aby si nahodou neoddelal kabel... Ja jsem nakonec koupil klon tady u nas i s fungujici CZ verzi 10.6.4... Nerikam, ze to bude fungovat na 100%, ale tato ceska verze se bezne s klonama pouziva... Je to na tobe, jestli to risknes nebo ne... Jinak k tomu mam taky i tu novou verzi 11.11.2 v eng.. Snad ti tahle informace pomuze...
Duben 4, 201312 r Ahoj, Ti kdo jste kupovali klon 11.11 z DealExtreme, jakou mate zkusenost? Zkouseli jste s tim i programovat a nehazi vam to chyby, auta jezdi? :-) Dik za odpoved
Duben 5, 201312 r Ahoj, mám kabel z http://dx.com/p/usb-vag-com-vcds-12-1-obd2-car-diagnostic-cable-for-volkswagen-seat-skoda-audi-138cm-145475 Vyzkoušeno mazání chyb, reset servis. intervalu, kódování cornerů, protočení ručiček, zobrazování aktuálních hodnot čidel za jízdy. Víc jsem zatím nezkoušel. Za ty prachy doporučuji! Upraveno Duben 5, 201312 r od pet59k
Duben 5, 201312 r Ja si objednal tenhle http://www.dhgate.co...cc0960248a.html ,přišel za sedm dní,ale na přiloženém cd byly nahrány staré verze Vag Com poprosil jsem uživatele hanesek,ten má ten samy kabel,o poskytnutí SW z jeho CD a ten mi ho hodil na net,ještě jednou díky už to mám stažené,tak už jenom vyzloušet,tak snad to pofrčí
Duben 5, 201312 r pokud se nekdo snazite nainstalovat kabel, ovladac ke kabelu na windows 8, musite postupovat podle navodu cca: ( ovladac neni podepsan ) 1. přepněte se do „Metro“ Windows 8 plochy (stisknutím klávesy WINDOWS na klávesnici, nebo myš pravý horní roh + výběr start, nebo levý dolní roh + klik) 2. vyber nastavení (pravý horní / dolní roh + výběr nastavení) 3. vpravo dole vyberte „Změnit nastavení počítače“ 4. vyberte „Obecné“ 5. vpravo dole vyberte „Restartovat teď“ 6. po chvíli naběhne plocha, kde vyberete „Zvolte možnost“ 7. a vyberete „Odstranit potíže“ 8. dále vyberete „Upřesnit možnosti“ 9. a vyberete „Nastavení spouštěníi“ 10. následuje výběr „Restartovat“ 11. po chvíli naběhne plocha s nabídkou a vy zvolte nabídku 7, tj. zmačknete klávesu F7 (zakázat vynucení podpisu ovladače) 12. počítač naběhne a nyní můžete instalovat ovladače, při instalaci musíte souhlasit, že ovladač není digitálně podepsaný. Tato vlastnost možné instalace nepodepsaných ovladačů se automaticky zruší po restartu Windows.
Duben 5, 201312 r prosimte jak jsi nastavil to protoceni rucicek? Jde to i na jednickove fabii diesel? na CCcku to mam ale klidne bych si to dal i na fabku at je prdel dobra zkusim sehnat 10.6.4 CZ snad to nekde sezenu, rad bych ale sehnal 11.11 CZ protoze je tam uz i ta diagnostika dalsich znacek..
Duben 6, 201312 r prosimte jak jsi nastavil to protoceni rucicek? Jde to i na jednickove fabii diesel? na CCcku to mam ale klidne bych si to dal i na fabku at je prdel dobra zkusim sehnat 10.6.4 CZ snad to nekde sezenu, rad bych ale sehnal 11.11 CZ protoze je tam uz i ta diagnostika dalsich znacek.. Jo ty rucicky by me taky zajimaly.. Rika se, ze 10.6.4 funguje nejlip s tema klonama a jsou odzkouseny... Jinak pokud nesezenes, tak ti tu moji verzi nahraju nekam..
Duben 6, 201312 r Jak 11.11. má další značky ??? Vag funguje přeci na celý koncern . Důležitý je firmware kabelu aby podporoval i novější typy !
Duben 6, 201312 r sehnal jsem na uloz.to 10.6.4 a pise mi to neco ze nemam plnou verzi programu a kdyz dam test celyho auta, tak se mi to sekne u treti jednotky a pise mi to ze si mam overit, ze mam original hex kabel.. co s tim? kdyz jsem stahl na netu 11.11 perfect instaler, tak uz mi to nic o tom sherware nepise.. a to s tim originalnim kabelem jsem nezkousel - nebyl cas.. tak nevim
Duben 6, 201312 r Pokud chces, tak ti zejtra nahraju moji verzi soft. a muzes to zkusti, mne funguje bez problemu..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.