Publikováno Červen 11, 201015 r Zderec vsem, kluci chci se zeptat, dnes jsem cistil a doplnoval klimu, mel jsem tam jen asi pul celeho mnozstvi naplne.vsechno doplnily tak jak ma byt, ale kdyz zastavím a vypnu klimu tak slysim s pruduchu takove jakoby ""chrceni "" jakoby se vypoustela vana , ale delalo to tedy i pred doplnenim. Myslel jsem ze je to prave tim ze tam bylo malo media, ale ten zvuk zustal. Je tohle normalni??? Jinak chladi myslim v poradku.
Červen 12, 201015 r Dobrý den normalni to je jelikož chladivo se do vyparniku vstřikuje tak to co slyšite to je zbytek tlaku v okruhu ktery zustal a ještě vstřikuje chladivo.
Červen 13, 201015 r tak jestli je to normální to bych pochyboval......střídám pár aut s klimoškou / FII, OI, OII, BMW530d, MB SLK, A6 /a nikdy jsem nic takového v autě neslyšel.... Upraveno Červen 13, 201015 r od Marek
Červen 13, 201015 r Autor tak ted teda fakt nevim .Ale je fakt ze mi to taky normalni neprijde, jen kde hledat chybu kdyz chladi naprosto normalne??
Červen 13, 201015 r Podobnej zvuk jsem slysel v mem predchozim aute pravidelne - OII s Climaticem, MR 2010. Ted mam v novem Climatronic a nic podobneho nepozoruju. Pokud klima funguje tak jak ma, neresil bych.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.