Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zderec vsem, kluci chci se zeptat, dnes jsem cistil a doplnoval klimu, mel jsem tam jen asi pul celeho mnozstvi naplne.vsechno doplnily tak jak ma byt, ale kdyz zastavím a vypnu klimu tak slysim s pruduchu takove jakoby ""chrceni "" jakoby se vypoustela vana :smich: , ale delalo to tedy i pred doplnenim. Myslel jsem ze je to prave tim ze tam bylo malo media, ale ten zvuk zustal. Je tohle normalni??? Jinak chladi myslim v poradku.

Dobrý den normalni to je jelikož chladivo se do vyparniku vstřikuje tak to co slyšite to je zbytek tlaku v okruhu ktery zustal a ještě vstřikuje chladivo.

tak jestli je to normální to bych pochyboval......střídám pár aut s klimoškou / FII, OI, OII, BMW530d, MB SLK, A6 /a nikdy jsem nic takového v autě neslyšel....wink.gif

Upraveno od Marek

• Autor
:) tak ted teda fakt nevim :) .Ale je fakt ze mi to taky normalni neprijde, jen kde hledat chybu kdyz chladi naprosto normalne??

Podobnej zvuk jsem slysel v mem predchozim aute pravidelne - OII s Climaticem, MR 2010.

Ted mam v novem Climatronic a nic podobneho nepozoruju. Pokud klima funguje tak jak ma, neresil bych.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.