fiser Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Zderec vsem, kluci chci se zeptat, dnes jsem cistil a doplnoval klimu, mel jsem tam jen asi pul celeho mnozstvi naplne.vsechno doplnily tak jak ma byt, ale kdyz zastavím a vypnu klimu tak slysim s pruduchu takove jakoby ""chrceni "" jakoby se vypoustela vana , ale delalo to tedy i pred doplnenim. Myslel jsem ze je to prave tim ze tam bylo malo media, ale ten zvuk zustal. Je tohle normalni??? Jinak chladi myslim v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atep Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Dobrý den normalni to je jelikož chladivo se do vyparniku vstřikuje tak to co slyšite to je zbytek tlaku v okruhu ktery zustal a ještě vstřikuje chladivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 (editace) tak jestli je to normální to bych pochyboval......střídám pár aut s klimoškou / FII, OI, OII, BMW530d, MB SLK, A6 /a nikdy jsem nic takového v autě neslyšel.... Editováno: 13. Červen 2010, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 13. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 tak ted teda fakt nevim .Ale je fakt ze mi to taky normalni neprijde, jen kde hledat chybu kdyz chladi naprosto normalne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Podobnej zvuk jsem slysel v mem predchozim aute pravidelne - OII s Climaticem, MR 2010. Ted mam v novem Climatronic a nic podobneho nepozoruju. Pokud klima funguje tak jak ma, neresil bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.