SmithM Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Ahoj chlapáci! Mám Octávku 1.9 TDI a koupil jsem si pneumatiky Falken FK451 (215/45/17). Mohli byste mi prosím poradit na kolik je foukat abych hned nesjel hrany??? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 to ti snad řeknou v pneuservisu,né?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmithM Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Jde mi spíš o zkušenosti z praxe a ne o to co mi řekne nějakej pneuservisák,víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Cus! Nechi zakladat nove tema se stejnym nazvem.. Chtel bych se zeptat,jaky mate s temahle gumama zkusenosti...? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Mám FK 451 215/45/17. Foukám je na 2,2. A zkušenosti?? Už nikdy bych si je nekoupil! V rozmezí 40 - 60km/h hučí jako krávy. Kdybych tak nějak přišel k bankovkám, okamžitě je vyhodím. Podle testů to jistí Pirelli Pzero Nero - si myslím... Hned jak dám 312 mm brzdy, tak ten vyhazov urychlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Mám FK 451 215/45/17. Foukám je na 2,2.A zkušenosti?? Už nikdy bych si je nekoupil! V rozmezí 40 - 60km/h hučí jako krávy. Kdybych tak nějak přišel k bankovkám, okamžitě je vyhodím. Podle testů to jistí Pirelli Pzero Nero - si myslím... Hned jak dám 312 mm brzdy, tak ten vyhazov urychlím. NO tak to jsi me uplne nepostesil,ale kazdopadne i tak diky za info.. Tak az Ti vymena vyjde co nejrychleji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Přesně jako MilanII mám stejný rozměr 215/45/17 a hlučnost je hrozná ,měl jsem Falken i na předešlém autě a ty se nedají srovnat se 451 ale už si bohužel nepamatuju označení.Ale říkají že FK 452 je tak o polovinu tišší proti 451. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A jinak vlastnosi?Prilnavost atd..v suchu jak na vode atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 na vlastnosti si stěžovat nemůžu ,sice v mokru autí moc nejezdí ale jsem spokojen trošku ta hlučnost ale jinak super guma a hlavně vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 A jinak vlastnosi?Prilnavost atd..v suchu jak na vode atd? Jízdní vlastnosti? + brzdy + držení stopy při brutálních průjezdech zatáček je vcelku na vysoké úrovni. + nízká cena cca 2400,- v rozm. 215/45/17 - vyšší hlučnost Vodu jsem nějak nezkoušel a ani to zkoušet nebudu. Každý trochu rozumný řidič na mokru jede s velkou opatrností. Ne proto že je mokro, ale někdy nejde poznat, jestli v kolejích je 0,5 cm nebo 3 cm vody! 3 cm vody při 110 km/h a člověk může mít ty nejlepší gumy co vyšli v testech a auto může být KO! Jednou jsem si takový 3 sec. prožil s Hondou Acord 2.0 a to mi stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Dik za informace kluci.. Ty vlastnsoti nezni zle..Ja mam ted spadeno na FK-452 jak po informaci od bartucha a za druhy 451ky uz nejsou nejak k sehnani. Chci je v romeru 215/40/18 a taky nejsou prave za spatnou cenu.. Milan II: Jo to mas rech..Ja to jen myslel,jestli treba na mokru nejsou nejak extra klouzavy,nebo tak.. Jinak takovou chvilku,jako ty s Accordem jsem si uzil parkat s Fabkou a nebylo to prijemny..Ale nastesti to dobre dopadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.