Přejít na obsah

Komfortka typu A základ za H před faceliftem!!!!

OldaTománek

Doporučené příspěvky

Dobrej jsem tady trochu nováček snad jsem ve správným "oddělení" ;)

Potřeboval bych vážně poradit :help: Mam fabia 1 classic se základní komfortní jedotkou typu A na konci to je ta co prd umí :) a někde jsem se dočetl že tam jde dát trochu chytřejší typ H je to komfortka před faceliftem ne ta s "E" na konci každopádně si dodělávam dveře do elektriky koupil jsem origo el.stahovačky s ovládáním jenže mam jeden problem NEFUNGUJE TO :(( stahovačka zánovní origo s motorkem se vším prostě v autě jsem juknul na tu komfortku a je tam A s ní to nejde tak jsem tam zkusil připojit "H" a stejně nic takže se chci zeptat je nutné kodování?asi jo co? a kdo by mi s tim mohl helpnout? Jsem z Plzně

P.S přikládam jednu fotku stahovačky je tam modrej konektor nejde mi nikam zapojit není zdířka nevíte na co je?? nemam schema nic :(((

Díky za info

post-37051-12763708101051_thumb.jpg

Editováno: , autor: OldaTománek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stahovačkám,resp.motorkům je jedno,jaká je komfortka,jen se musí správně zapojit.Nechápu,jak bez základních znalostí a schémat se do toho může někdo pouštět.Jak jsem to dělal já,vše jsem si nastudoval,vytiskl schémata a pak dělal.Hned napoprvé bezproblému.Dával jsem tady i foto,ale je to už nějaký rok zpět,foto tu asi není a v PC je taky nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...