Hawok Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Zdravím. Nikde jsem nenašel návod jak na to tak snad jsem nehledal špatně. Každopadně potřebuju sundat zadní nárazník na fabii dvojce, ocenil bych rady nebo návod jak na to, popř. info na co si dát pozot. Děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Uchytenie+demontaz zadneho naraznika je rovnaka jak u FABIE 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek9999 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 (editace) Tu je obrazkovy navod demontaz narazniku Editováno: 13. Červen 2010, autor: marek9999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 (editace) Ahoj nevíte někdo čím a jak se vyndavají ty plastový nýty ze spoda nárazníku? Editováno: 1. Prosinec 2012, autor: Smiegel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 dokažeš se dostat z druhe strany ? , ja když jsem si lehnul pod auto tak jsem je vymačkunl nasazovacim kličem ,ale rozměr si už nevspomenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 díky za info,zkusím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 viš jak , tou dirou v tom kliči to fajně zmačkeš a pak už jen vytahneš taky to byl porod než jsem na to přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastimil.ch Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Ahoj, hodil by se mi návod pro demontáž zadního nárazníku na Fabii 1, ale předchozí odkaz na obrázkový návod je mrtvý. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 1 - Matice 2 - 5 Nm 3 - Nárazník q demontáž: – Demontovat pravý a levý panel → kapitola. – Demontovat zadní skupinové světla → opr. sk.94. – Vyšroubovat šrouby → poz. a → poz.. Nárazník vycvaknout z úchytů → poz. a připevňovací lišty → poz. a sejmout. q montáž: Montáž se provede opačným postupem. Upozornění Lapače nečistot → poz. jsou demontovány současně s nárazníkem. 4 - Lapač nečistot 5 - Úchyt q slouží pro uchycení pravého a levého rohu zadního nárazníku q demontáž: – Demontovat nárazník → poz.. – Vyšroubovat šrouby → poz.. – Úchyt sejmout. q montáž: Montáž se provede opačným postupem. 6 - 1,5 Nm 7 - 5 Nm 8 - Připevňovací lišta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 no ako vlastimil.ch ,pomohlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 17. Červen 2021 Sdílet Vloženo 17. Červen 2021 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je to stejné s demontáží u Roomstera. Případně nějakej návod? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.