Snowboarder Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Zdarec, potřebuju poradit-jde nějakým způsobem naštelovat nárazník tak, aby lícoval dokonale s blatníky?? Vzadu ho mám trochu na jedný straně šejdrem....možná i vepředu bych to doladil. Mě takový detaily vyloženě s@rou. P.S. Nebourané, byl jen sundaný kvůli lepšímu přístupu. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 no ved ako vsetko, povolis sroby, zostelujes a pritiahnes sroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 na předku se dají v případě nutnosti lehoulince (i rukou) přihnout plechy s vodícíma lištama, nebo rúžky plechů u světlometu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Ahojte všichni. Podařilo se ti seštelovat ten nárazník. Mám taky takový problém. Přední nárazník potřebuju taky seštelovat je posunutý. Zadní ale mám vycvaknutý z vodících lišt, ten budu muset asi vyndat a nasadit celý. Co si myslíš? A na co si mám dávat bacha při demontáži a montáži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 20. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 ještě jsem ho nešteloval, ale příští tejden na to kouknu ale asi s někým v servisu, protože nevím, kudy ho povolit a nechci tam něco potento...už mi rovnali i přední světla, protože mi je v jednom přiblblým servisu vyndali a dost ledabile vrátili....úroveň servisů je prostě hrozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 nemáš tam co skazit, nesmíš se toho bát...dva šrouby jsou jakoby u spodních rohů světel a po 5ti šroubech v podběhách kol...první si to omrkni, pak odšroubuj a rovnej PS: někdy jsou nakřivo přišroubovaný vodící lištičky nárazníku na bocích, ty taky můžeš poštelovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Ahojte. Tak já jsem se do toho pustila. Zadní nárazník nahozený na vodící lištu, vše je perfektní. Ale u předního problém: nic není praslé, ale čtyřikrát jsme přední nárazník dopasovávali, ale furt se ten nárazník odchlipává vedle světla, tam kde jde do špice. Pravá strana víc. Tak nevím, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.