Kavis Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Ahojky všem...tak si představte,že nějaký dobrák mi dnes v noci ukradl z mé Oktávečky mlhovky co jsem měl v nárazníku.Mno já si toho nevšiml,ale odpoledne když za mnou přijela žena,tak říká "Kde máš světla??" Napřed jsem jí nechtěl věřit,tak jsem se šel kouknout.Celkem jsem byl z toho nasraný.Zase na druhou stranu tomu dotyčnému jsou teď na nic,protože urval všechny držáky co ty mlhovky měli.Mno zůstali mi na autě.Nemá cenu to nějak dál řešit,jen mě to naštvalo a bez nich to zkrátka není moje Autí.Už jsem začal rozhazovat sítě a o5 sháním nové....Zatím hojky všem.Kavis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackDead Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) No mě zase někdo dneska v noci vylomil z Octy obě světla na denní svícení, jedno vytrhl tak že asi zničil držák, protože tam zůstaly šrouby, ale druhé světlo vytrhl i s kouskem nárazníku... Editováno: 28. Červenec 2010, autor: BlackDead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.