Kavis Vloženo 13. Červen 2010 Vloženo 13. Červen 2010 Ahojky všem...tak si představte,že nějaký dobrák mi dnes v noci ukradl z mé Oktávečky mlhovky co jsem měl v nárazníku.Mno já si toho nevšiml,ale odpoledne když za mnou přijela žena,tak říká "Kde máš světla??" Napřed jsem jí nechtěl věřit,tak jsem se šel kouknout.Celkem jsem byl z toho nasraný.Zase na druhou stranu tomu dotyčnému jsou teď na nic,protože urval všechny držáky co ty mlhovky měli.Mno zůstali mi na autě.Nemá cenu to nějak dál řešit,jen mě to naštvalo a bez nich to zkrátka není moje Autí.Už jsem začal rozhazovat sítě a o5 sháním nové....Zatím hojky všem.Kavis Citovat
BlackDead Vloženo 28. Červenec 2010 Vloženo 28. Červenec 2010 (editace) No mě zase někdo dneska v noci vylomil z Octy obě světla na denní svícení, jedno vytrhl tak že asi zničil držák, protože tam zůstaly šrouby, ale druhé světlo vytrhl i s kouskem nárazníku... Editováno: 28. Červenec 2010, autor: BlackDead Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.