Publikováno Červen 13, 201015 r Ahoj muže te mi napsat co vše víte o palivové čerpadlo princip toho kdy má tlačit kde se to hlídá , a tak ,, nemužu nastartovat prostě dává málo , sem po výměně palivového filtru a profouknutí obou hadic , od motoru po nádrž , poslední co zbývá je čerpadlo kde ma jiný zvuk a bježí po zapnutí klíčku déle ?? nevím proč ,, a podivný ventil který nevim k čemu je před vstupem do motoru ,, jedná se o motor 1.6 75 KW moc děkuju za každou radu .
Červen 13, 201015 r Už jsem se setkal s úplně ucpaným síkem na čerpadle v nádrži.Mrkni na něj.Popřípadě zkus jiný čerpadlo už může bejt na odchodu do věčných lovišť.
Červen 14, 201015 r pokud by to nebylo cerpadlem, tak me jeste napada regulator na vstrikovaci konzoli, treba nemuze cerpadlo natlakovat
Červen 14, 201015 r Autor skutečně to bylo čerpadlem , odešlo do vječných lovišť , chvíly mě pak trápil plavák kdyby to někdo měnil prjeďte ramenem párkrát drážku ohmmetru , pak to pude hned líp ..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.