brzdy - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

brzdy

michalkaspr

Doporučené příspěvky

Zdravím, možná už to tu je ale nodočetl jsem se.

Mám problém s padajícím brzdovým pedálem. Když jsem auto koupil měl jsem nové brzdy, tudíž s nima nebylo potřeba nic dělat. Brzdový pedál brzdil hned od vrchu prostě paráda. Potom jsem dal auto na výměnu rozvodů a tlumičů a když se mi auto vrátilo ze servisu tak se mi brzdový pedál začal propadávat, prostě zničeho nic. I při vypnutém motoru prošlápnu pedálaž do poloviny, při zapnutém motoru ho prošlápnu až na zem. Mechanik mi řekl že je to normální, i na technické ukazovalo vše OK. Dnes jsem byl na odvzdušnění, ale je to pořád stejné.

Škoda octavia 1.9tdi 81kw.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 14. 6. 2010 na 16:45, Tom84 napsal:

Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!!

A kolik asi tak stojí ta podtlaková pumpa? A co se týče těch hadiček musím zvednout auto nebo stačí kyž odšroubuji vrchní kryt?

Odkaz ke komentáři

V 14. 6. 2010 na 16:45, Tom84 napsal:

Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!!

A ještě se chci zeptat kdyby byla špatná podtlaková pumpa zjistilo by se to na vagu? Tam jsem to měl a napsalo to jen málo náplně v klimatizaci, to už bude asi ale jiný problém.

Odkaz ke komentáři

V 14. 6. 2010 na 17:09, michalkaspr napsal:

A ještě se chci zeptat kdyby byla špatná podtlaková pumpa zjistilo by se to na vagu? Tam jsem to měl a napsalo to jen málo náplně v klimatizaci, to už bude asi ale jiný problém.

Odpoj hadici podtlaku z posilovače nebo pumpy a sáhni jesli saje.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...