Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, možná už to tu je ale nodočetl jsem se.

Mám problém s padajícím brzdovým pedálem. Když jsem auto koupil měl jsem nové brzdy, tudíž s nima nebylo potřeba nic dělat. Brzdový pedál brzdil hned od vrchu prostě paráda. Potom jsem dal auto na výměnu rozvodů a tlumičů a když se mi auto vrátilo ze servisu tak se mi brzdový pedál začal propadávat, prostě zničeho nic. I při vypnutém motoru prošlápnu pedálaž do poloviny, při zapnutém motoru ho prošlápnu až na zem. Mechanik mi řekl že je to normální, i na technické ukazovalo vše OK. Dnes jsem byl na odvzdušnění, ale je to pořád stejné.

Škoda octavia 1.9tdi 81kw.

Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!!

• Autor

Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!!

A kolik asi tak stojí ta podtlaková pumpa? A co se týče těch hadiček musím zvednout auto nebo stačí kyž odšroubuji vrchní kryt?

• Autor

A ještě se chci zeptat kdyby byla špatná podtlaková pumpa zjistilo by se to na vagu? Tam jsem to měl a napsalo to jen málo náplně v klimatizaci, to už bude asi ale jiný problém.

A ještě se chci zeptat kdyby byla špatná podtlaková pumpa zjistilo by se to na vagu? Tam jsem to měl a napsalo to jen málo náplně v klimatizaci, to už bude asi ale jiný problém.

Odpoj hadici podtlaku z posilovače nebo pumpy a sáhni jesli saje.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.