Přejít na obsah

brzdy

michalkaspr

Doporučené příspěvky

Zdravím, možná už to tu je ale nodočetl jsem se.

Mám problém s padajícím brzdovým pedálem. Když jsem auto koupil měl jsem nové brzdy, tudíž s nima nebylo potřeba nic dělat. Brzdový pedál brzdil hned od vrchu prostě paráda. Potom jsem dal auto na výměnu rozvodů a tlumičů a když se mi auto vrátilo ze servisu tak se mi brzdový pedál začal propadávat, prostě zničeho nic. I při vypnutém motoru prošlápnu pedálaž do poloviny, při zapnutém motoru ho prošlápnu až na zem. Mechanik mi řekl že je to normální, i na technické ukazovalo vše OK. Dnes jsem byl na odvzdušnění, ale je to pořád stejné.

Škoda octavia 1.9tdi 81kw.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!!

A kolik asi tak stojí ta podtlaková pumpa? A co se týče těch hadiček musím zvednout auto nebo stačí kyž odšroubuji vrchní kryt?

Odkaz ke komentáři

Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!!

A ještě se chci zeptat kdyby byla špatná podtlaková pumpa zjistilo by se to na vagu? Tam jsem to měl a napsalo to jen málo náplně v klimatizaci, to už bude asi ale jiný problém.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...