Publikováno Červen 14, 201015 r Zdravím, možná už to tu je ale nodočetl jsem se. Mám problém s padajícím brzdovým pedálem. Když jsem auto koupil měl jsem nové brzdy, tudíž s nima nebylo potřeba nic dělat. Brzdový pedál brzdil hned od vrchu prostě paráda. Potom jsem dal auto na výměnu rozvodů a tlumičů a když se mi auto vrátilo ze servisu tak se mi brzdový pedál začal propadávat, prostě zničeho nic. I při vypnutém motoru prošlápnu pedálaž do poloviny, při zapnutém motoru ho prošlápnu až na zem. Mechanik mi řekl že je to normální, i na technické ukazovalo vše OK. Dnes jsem byl na odvzdušnění, ale je to pořád stejné. Škoda octavia 1.9tdi 81kw.
Červen 14, 201015 r Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!!
Červen 14, 201015 r Autor Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!! A kolik asi tak stojí ta podtlaková pumpa? A co se týče těch hadiček musím zvednout auto nebo stačí kyž odšroubuji vrchní kryt?
Červen 14, 201015 r Autor Nejaká podtlaková hadička není KO,jak tom vrtali?Rozhodně OK to asi nebude.Zkontroluj všechny hadičky.Co podtlaková pumpa,řek bych,že ti přestala pracovat!!!! A ještě se chci zeptat kdyby byla špatná podtlaková pumpa zjistilo by se to na vagu? Tam jsem to měl a napsalo to jen málo náplně v klimatizaci, to už bude asi ale jiný problém.
Červen 17, 201015 r A ještě se chci zeptat kdyby byla špatná podtlaková pumpa zjistilo by se to na vagu? Tam jsem to měl a napsalo to jen málo náplně v klimatizaci, to už bude asi ale jiný problém. Odpoj hadici podtlaku z posilovače nebo pumpy a sáhni jesli saje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.