Dawee Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 (editace) Zdravím všechny a žádám o radu.Mám Fabii 1.4 16V s výbavou Comfort.Má i el. střešní okno...A to má asi svou vlastní hlavu.Když jej nechám zasunout do střechy a poté ho chci zavřít tak se mi asi v půlce začne vracet zpět do střechy.Ptal jsem se kamaráda (servismana Škody) a ten to neví v čem je problém...Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Editováno: 10. Únor 2008, autor: Dawee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 a neni tam nahodou elektronika co hlida at si neprivres ruku? zaznamena ze je tam vetsi odpor pri zavirani a otevre ho but je nejak rozstelovana nebo mas v kolejnicich nejaky bordel aspon si to myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawee Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Myslím že rozštelovaný to není.Když se tomu pomůže rukou anebo když to zavírám po částech tak se to nakonec zavře.Nevím jestli to má nějakou detekci přakážek.Zkusím to vyčistit a uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANBB Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Ahoj toto sa tusim riesi aj v navode k autu ze treba te cupliknastavit na zavrete a potom ho zatlacit len na te vystupok a ono sa zavre a malo by potom fungovat spravne s kuknut pripadne skusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekC Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Zdravím všechny a žádám o radu.Mám Fabii 1.4 16V s výbavou Comfort.Má i el. střešní okno...A to má asi svou vlastní hlavu.Když jej nechám zasunout do střechy a poté ho chci zavřít tak se mi asi v půlce začne vracet zpět do střechy.Ptal jsem se kamaráda (servismana Škody) a ten to neví v čem je problém...Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Ahoj taky jsme měli tenhle problém. Opravdu stačí ten čudlík zamáčkonut a držet ho dukud se okno neotevře a nezavře. A potom by to mělo šlapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawee Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Děkuji všem za rady.Zkusím a uvidím....A dám vědět jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawee Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tak ještě jednou díky všem za rady.Vyzkoušel jsem a funguje to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Zdravím, hledal jsem, ale bohužel nenašel... Potřeboval bych nastavit střešní okno do nějakého základního nastavení.. tedy podkud se dá něco takovýho udělat... Mám docela problém, když otevřu okno, tak, že zajede do střechy a chci ho zase zavřít, tak se v půlce zastaví a vrátí se zpět... při druhém pokusu se to zavře normálně... Máte někdo podobnou zkušenost? děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Hledej v rubrikách Octavia , tam jsem o podobným problému četl, známýmu zase okno nedovíralo, známý mu doporučil odpojit okno od elektriky , po určité době zase připojit a ŘJ by si prý měla načíst zákl. nastavení z paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 jj díky... hledal jsem a nějak nemůžu najít co bych potřeboval... je tu spousta témat, ale o dodělání okna, že někomu zatéká do auta... zkusím to odpojit a snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fernetak Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Mám s tím taky občas problém, tedy hlavně když je střecha rozpálená od slunce, dokonce musím okno někdy zavřít "natvrdo"přes základní polohu. Přikládám návod na nastavení základní polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 jj díky... už mi to zase funguje, jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.