Leftfield Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Zdravím, mám tourku Combi 1,9 TDi PD 74 kw, klasické 195/65 R15 a chcel by som opýtať na vaše skúsenosti s miernym prehusťovaním pneu v súvislosti so spotrebou. Oplatí sa to alebo nie ( v pomere k možnému rýchlejšiemu opotrebovaniu dezénu a tlmičov)? Predtým som mal Fabiu combi 1,9 SDi, u tej som mierne prehusťoval a v priemere mi po meste išla na 5,2 l/100km (každodenné jazdy asi 30 km, dve osoby) a tlmiče i dezén boli OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Zdravím,mám tourku Combi 1,9 TDi PD 74 kw, klasické 195/65 R15 a chcel by som opýtať na vaše skúsenosti s miernym prehusťovaním pneu v súvislosti so spotrebou. Oplatí sa to alebo nie ( v pomere k možnému rýchlejšiemu opotrebovaniu dezénu a tlmičov)? Predtým som mal Fabiu combi 1,9 SDi, u tej som mierne prehusťoval a v priemere mi po meste išla na 5,2 l/100km (každodenné jazdy asi 30 km, dve osoby) a tlmiče i dezén boli OK Nikdo neodpovedel, tak ja a nezalezi na auti. Spotrebu snizis, mensi valivy odpor. Proto se na Economy R pred startem meri tlak v pneu a musi odpovidat hodnotam pro ten ktery vuz. Komfort jizdy, horsi zvlast na kostkach. Opotrebeni pneu, vyssi ve stredu pneu, drivejsi vymena. To by mohlo byt napsano v navodu k pouziti: "Tlak v pneu - nastavte podle Vaseho uvazeni" Mozna na nektery strankach je i primo ekonomicke vyjedreni. Zkus strycka Googla Jestli Ti moje odpoved vyznela blbe, tak promin. HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 26. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 V pohode, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.