Publikováno Červen 19, 201015 r Zdravím chlapi, u Fabie I při vyndání klíčku ze spínačky se volant nezamkne, nevypne se radio a nejde následně auto zamknout, jako když stále vidí klíč v zapalování? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky Upraveno Červen 19, 201015 r od Octavinek Přesunuto do zprávný sekce
Červen 19, 201015 r Vadna elektricka cast spinacky. Orech -vymenit za novy cena cca 500 Kc. Este mi prezrad preco pises TEMU do sekcie FABIA1. Ked mas OCTAVIU1 Upraveno Červen 19, 201015 r od PROCHY603
Červen 19, 201015 r Vyděl bych to na celou část jak mechanickou tak i tu elekrickou.Mechanická nezamkne volantovou tyč a nevypne spínané napětí přes klíček.
Červen 19, 201015 r Autor To Prochy 603 : Co je to ořech? To mi v servisu taky říkali? Zítra tam ráno jedu,tak ať vím o co jde? Já mám doma navíc jednu spínačku? Tak jim jí tam hodím, ať jí případně vyzkouší?! Ještě poznatek..ve spínačce stále vykukuje plastový kolíček, a klíček má odpor než ho tak zasunu? Upraveno Červen 19, 201015 r od Octavinek
Červen 19, 201015 r Vadna elektricka cast spinacky. Orech -vymenit za novy cena cca 500 Kc. Este mi prezrad preco pises TEMU do sekcie FABIA1. Ked mas OCTAVIU1 ved ma v podpise aj O1 aj F1
Červen 20, 201015 r Autor Nikde to nemohu najít? Ani v Etce ani v dílenské příručce? Tak se nechám překvapit, auto je v servisu. Odhad ceny opravy 1000,- Kč.
Červen 20, 201015 r ved ma v podpise aj O1 aj F1 Ked som mu pisal odpoved a radu tak tam tu FABIU nemal napisanu!!!!
Červen 20, 201015 r To Prochy 603 : Co je to ořech? To mi v servisu taky říkali? Zítra tam ráno jedu,tak ať vím o co jde? Já mám doma navíc jednu spínačku? Tak jim jí tam hodím, ať jí případně vyzkouší?! Ještě poznatek..ve spínačce stále vykukuje plastový kolíček, a klíček má odpor než ho tak zasunu? Orech je --elektricka cast spinacky.
Červenec 9, 201015 r Autor Tak se dostávám k tomu abych napsal co se vlastně stalo...a jak to dopadlo...mezi spínačkou a ořechem prý byl nějaký úlomek a ten zapříčinil problém...jinak je vše v pořádku...tak cena opravy.... tedy vyčištění 812,- Kč....to jsem si mohl udělat i sám...kurňa mít na to čas a nářadí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.