mayday Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Zdravim, chci se zeptat, motor 1.8T konkretne se budu bavit o mem s kodem motoru AGU. Nyni seriovych 150PS, se spojkou ve vecnych lovistich. Takze nova mne nemine. Ted se chci zeptat, cetl jsem toho spousty jaky ten motor ma potencional. Videl jsem motory s 360PS, ale tohle by nebylo na denni jezdeni. Moje predsta, ktera by se mi velice zamlouvala by byla neco kolem 250 - 260 PS. Tak a ted otazka cim zacit a jak dal pokracovat? Vim o par lidech, kteri tu uz takove upravy podstoupili, ale bohuzel moc sdilni nebyli, krom jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 přesne tohle by me taky zajimalo,mam stejnej motor ale me tech 200koni by uplne stačilo,byl o tom peknej članek na rs-clubu ale už nefunguje! tam to bylo pekne rozepsani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maerin Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) Ahojte aj ja mam presne ten isty motor a tych 200 ps by mi stacilo bohate Editováno: 21. Červen 2010, autor: Maerin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 200PS z toho dostanete v pohode panove i chipem ... ja bych chtel o "neco" vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 K04 turbo z TT, průchozí lauf až po konec, větší mezichladič, přímý sání, vstřiky z TT, regulátor tlaku paliva 4bar a soft. A máš je tam ty koníky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Kenecne konstruktivni odpoved, velice dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostrider Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Diky pane Pajkle Ted otazka, vstriky musi byt vyslovene z TT, nebo by se to dalo obejit jinak? Stejna otazka na K04 turbo z TT, pac se jich moc nevaly po inzercich, ale zase chci aby sedlo na misto puvodniho bez nejakeho velkeho zasahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 K04 i vstřiky se dávaly i do Leonu Cupry nebo Audi S3, ale to turbo bych asi koupil nový, nestojí moc. Vstřiky si myslím, že nebude problém sehnat použitý. Každopádně pokud máte možnost koupi přes ebay, tak mrkněte tam. Vše vyjde levněji než tu. Na úpravu 1,8T v ČR je nejlepší toten shop... aspoň bych teda řekl: http://www.highperformanceparts.cz/katalog/364-motor-18t-program Co se pak týče úpravy softwaru, tak MVOLESKO (profituning.sk). Tvrdí se, že je jedinej, kdo tomu pořádně v ČR rozumí. Taky za ním pojedu mimochodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghostrider Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) To je to turbo o kterem se bavime nebo ne-e? Takze vymena pouze dil za dil, zadne upravy? Diky turbo: http://www.eturbo.cz/osobni-vozy/turbo-pro-audi-tt-1-8-t-r-v-05-06-176kw/ nebo toto: http://www.eturbo.cz/osobni-vozy/turbo-pro-audi-tt-1-8-t-r-v-98-165kw/ Editováno: 22. Červen 2010, autor: ghostrider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) . Editováno: 22. Červen 2010, autor: peterkocur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayday Vloženo 26. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Nahodou silnejsi poloosy nebudou treba? Standartni brzdy to ustoji, nebo by bylo lepsi predelat na 312 + popripade zadek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 Na co resit zadni brzdy u predokolky??Pro paradu??Jinak je uprava brzd na zadni naprave k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 ghostrider: jo to jsou ony, ale levněji Tě vyjde z mého odkazu. mayday: za mě brzdy ano i podvozek. Původní brzdy to sice ustojí, ale nejvíc záleží na tom, jak budeš jezdit no... Poloosy vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.