Host pan.ucetni Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Je to tenhle. Editováno: 11. Září 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) To je obyč čtyřramínko,do toho nejdu,já jsem zvyklí na multifunkci. Editováno: 11. Září 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Jasně to chápu už i mě láká Editováno: 11. Září 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kakamilcz Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Čus,plánuju teď kupovat Superba....je to krásný auto ,ale ten volant to je děs!!!Našel sem si na netu tenhleten (je v příloze) pán píše že jde i na Superba I .. chci se zeptat jestli mi to tam teda půjde dát + jestli k tomu musím ještě něco dokoupit..moc se v tomhle nevyznám tak potřebuju poradit.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 musí ti to podporovat podvolantová jednotka, jinak výměna jednotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Někde se to tu už řešilo. Mám facelift multif. volant a jednotku jsem kupoval novou. Používá sběrnici pro komunikaci s volantem jako OII a i kódování je z OII takže teoreticky by mohl fungovat. Vyzkoušené to ale není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kakamilcz Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 ok díky za odpovědi,přinejhorším ho prodám dál... kupuji ho tak jak ho vidíte na obrázku za 4 tisíce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Tak to sem zvědavej jestli to bude fungovat. Napiš jak si dopadl,moc mě to zajímá jestli bude komunikovat,protože přesně tento už dlouho chci,ale měl jsem strach ho koupit kdyby nekomunikoval. Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Pro predstavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Sedí tam pěkně Peťo Mě by víc zajímalo jestli jde bez úprav nasadit předfacelift volant z OII RS. Normoš 3-ramínko, bez multifunkce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Nasadit jdou vsechny bez uprav Jen se musi ten krouzek pod volantem prepinovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 (editace) Můžete někdo porovnat velikost a tloušťku věnce nových škodováckých volantů proti tomuhle? Editováno: 18. Říjen 2010, autor: MarcusV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Co musim udělat, když chci nainstalovat multifunkční z Octavie II RS (face neface to je jedno)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kakamilcz Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 je to krásný,ale mě ten volant bohužel prodali před nosem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kakamilcz Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Pro predstavu čus prosímtě a nemá ten airbag teď problém s řídící jednotkou ? Někde sem četl že řídící jednotka u tohodle volantu když ho dáš do SUperba I vyhodnocuje jako problém s airbagem... co je na tom pravdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Ahoj chtel bych se zeptat jestli je hodne velky problem vymenit puvodni volant bez MF za volat z O2 rs… v superbu jsem to uz videl… jestli to uz nejaky clen ma tak pardon, jsem novy a prislo mi logicke napsat do tohoto vlakna diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Zdar, jestli chceš opět volant bez MF, není problém. Stačí jen přepinovat/přepájet airbag. Též jsem vyměňoval staré 4-rameno za RS volant. Můžeš tam dát klidně i ten po FL. Už se to tu ale probíralo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Ok diky moc takze bytam sel i ten co je napr ve fabii II rs? ..jojo pardon ja vim musem se tu zoirentovat a i ve skodovce … mel jsem doted jen francouzsky auta… a navod na prepinovani toho airbag najdu taky nekde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Například i ten z FII RS. Návod na přepinování tu nenajdeš. Jestli nejsi zběhlý v elektrice, sám bych se do toho nepouštěl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 No to taky ani nebudu mam kamarada auto elektrikare tak jsem mu chtel jen zajistit co nej vic podkladu ale on je sikovny a prijde na to tedy … diky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Nemáš zač, elektrikář na to koukne a uvidí.. Ať se práce zdaří a hoď sem pak foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Jj urcite hodim ted ten volant shanim snadse mi neco podari splasit do konce tydne, mam ho v superbu v dezolatnim stavu… jeste se zeptam kdyz ten volant koupim bez konektoru ten si dokoupim normalne v orig skodovce? Predpokladam ze puvodni konektor tam nepujde nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Zdravím, vlastním superba r.v. 03 a mám tam Navi DX a multifunkční volant vcetne tempomatu. Do budoucna plánuju vyměnit rádio, jelikož DX se mi zdá už dost zaostalé a rád bych se zeptal, kdybych tam dal facelift volant bude mi fungovat klakson a airbag? Je mi jasné že prijdu o ovládání na volantu ale ten tempomat by měl jít předělat na páčku ne? Pokud s tím má někdo nějaké zkušenosti tak sem s nimi budu rád Jinak plánuju předělání na FL už mám zrcátka s blinkrama a zadní světla, ted jeste masku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl57 Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Co se klaksonu a airbagu týče, tak bude fungovat. Ale facelift volant má i jiný tvar airbagu, takže musíš měnit volant vč. airbagu. Pokud bys chtěl novější volant s airbagem, tak se musí upravovat káblík od airbagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 S tím airbagem samozrejme pocitam jde mi jen o to jestli to pujde jako airbag a klakson bez uprav jestli nebudu muset měnit nějakou jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.