mirekkrejci Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Zajímalo by mě jestli jde nějakým způsobem, dodělat do O1 schránka na brýle z dvojkové octavky. Docela bych to potřeboval díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Vsetko sa da!!!! Ale z OII nedas ten drziak na okuliare presne na to iste miesto. Strop-tapacir ma O1 iny!!!! Ale da sa dokupit schranka na okuliare ktora sa vymeny za stropny drziak-madlo nad hlavou vodica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 21. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 (editace) To si mě teda moc nepotěšil!!:-D já to zkusím ještě nějak vomrknout jestli by to nešlo nějak vymyslet a vyřešit:-D Editováno: 21. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 no vymsleit by to slo, vyrezes prislusny diel s kusom tapacira okolo z dvojkoveho tapecu a das ho do jednotkoveho a nanovo ocalunis strop. kamosovi sme to tak urobili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Když už tu je takové tema, jde nacpat stropnice OII do OI liftu? Jen by mě to zajímalo, třeba pokud by se lehce ořezala nebo tak:-) Díky za odpověď:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.