Publikováno Červen 21, 201015 r Zajímalo by mě jestli jde nějakým způsobem, dodělat do O1 schránka na brýle z dvojkové octavky. Docela bych to potřeboval díky
Červen 21, 201015 r Vsetko sa da!!!! Ale z OII nedas ten drziak na okuliare presne na to iste miesto. Strop-tapacir ma O1 iny!!!! Ale da sa dokupit schranka na okuliare ktora sa vymeny za stropny drziak-madlo nad hlavou vodica.
Červen 21, 201015 r Autor To si mě teda moc nepotěšil!!:-D já to zkusím ještě nějak vomrknout jestli by to nešlo nějak vymyslet a vyřešit:-D Upraveno Červen 21, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 22, 201015 r no vymsleit by to slo, vyrezes prislusny diel s kusom tapacira okolo z dvojkoveho tapecu a das ho do jednotkoveho a nanovo ocalunis strop. kamosovi sme to tak urobili.
Červenec 3, 201015 r Když už tu je takové tema, jde nacpat stropnice OII do OI liftu? Jen by mě to zajímalo, třeba pokud by se lehce ořezala nebo tak:-) Díky za odpověď:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.