Přejít na obsah

Prý úprava čerpadla?!

ZdenN

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,

mohl by mi někdo poradit?

- Vozidlo: Octavia I po faceliftu (2002); 1,9TDI 81kW; najeto asi 200 tisíc.

- Problém: Auto jsem koupil letos v únoru, rozvody dělaný v prosinci, původní majitel tvrdil že mu dělaly nějakou úpravu na čerpadle - přiškrcení, aby mu to tolik nežralo (neměl od toho žádnej papír, od rozvodů jo). Palubní počítač sice ukazuje průměrnou spotřebu kolem 3,7l/100km, během několika tankování a propočítání je skutečná spotřeba od 5 do 5,8l/100km. Nejde mi ani tak o spotřebu, jako o to že PP kecá.

- Napíchnul jsem to na wag com a zjistil jsem že ukazatel průměrné spotřeby nejde upravit. (jako u OI před face -řj 17, přispůsobení 10, kanál 03).

- Chyby jsem našel: 17664 čidlo teploty chld. kapaliny přerušení/zkrat na plus Sporadicky (občas dlouho žhaví, občas neukazuje na palubní desce teplotu, ale jinak myslím že by to nemělo mít vliv na kecání PP).

- Udělal jsem TDI Graf a zjistil jsem že je úplně mimo výseč nahoře nad zelenou (myslím), sešteloval jsem čerpadlo a dostal to na střední ideální křivku. --> PP stále kecá!

Pokud někdo víte čím by to mohlo být (co mu mohli upravit), nebo na co se zaměřit, jak PP naučit mluvit pravdu tak prosím poraďte.

Editováno: , autor: ZdenN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...