ZdenN Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 (editace) Ahoj všichni, mohl by mi někdo poradit? - Vozidlo: Octavia I po faceliftu (2002); 1,9TDI 81kW; najeto asi 200 tisíc. - Problém: Auto jsem koupil letos v únoru, rozvody dělaný v prosinci, původní majitel tvrdil že mu dělaly nějakou úpravu na čerpadle - přiškrcení, aby mu to tolik nežralo (neměl od toho žádnej papír, od rozvodů jo). Palubní počítač sice ukazuje průměrnou spotřebu kolem 3,7l/100km, během několika tankování a propočítání je skutečná spotřeba od 5 do 5,8l/100km. Nejde mi ani tak o spotřebu, jako o to že PP kecá. - Napíchnul jsem to na wag com a zjistil jsem že ukazatel průměrné spotřeby nejde upravit. (jako u OI před face -řj 17, přispůsobení 10, kanál 03). - Chyby jsem našel: 17664 čidlo teploty chld. kapaliny přerušení/zkrat na plus Sporadicky (občas dlouho žhaví, občas neukazuje na palubní desce teplotu, ale jinak myslím že by to nemělo mít vliv na kecání PP). - Udělal jsem TDI Graf a zjistil jsem že je úplně mimo výseč nahoře nad zelenou (myslím), sešteloval jsem čerpadlo a dostal to na střední ideální křivku. --> PP stále kecá! Pokud někdo víte čím by to mohlo být (co mu mohli upravit), nebo na co se zaměřit, jak PP naučit mluvit pravdu tak prosím poraďte. Editováno: 23. Červen 2010, autor: ZdenN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Zkontroloval jsi kódování přístrojovky, tj správnou motorizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenN Vloženo 8. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 (editace) Díky. Odpoledne se na to kouknu a dám vědět. Editováno: 8. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenN Vloženo 8. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 Tak jsem tam vyčetl toto: 17 přístrojová deska Identifikace: 1U0 920 810 F soft. verze 02102 Komponent: Kombi+WEGFAHRSP VDO V05 07 Kódování: 02102 což by podle VISu mělo být OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.