Luke288 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jezdim rad rychle. brzdit jsem z tehle rychlosti samozrejme zkousel, ale zadnej vliv na prubeh moji jizdy to nemelo. melo by? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Já mám 1,8 20V, 92 KW. O víkendu Jihlava - Praha (přes Tábor) průměrná 6,5 l. Dlouhodobá 7,6 (je v tom Praha). Ale to až teď, po výměně Lambda sondy u Garnyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 No já zkoušel Economy Run - TDI 81kW - 3,6 - ale trpěl jsem jak čert - běžně podle PP jezdím tak 5,5 - 6 když se chci svézt tak kolem 6,5 - kolega s 1,8T dlouhodobě 6,2-6,4 je to chlapík lehce po 50 - děláme si z něj prdel, aby mu nezalepil turbo pavouk pavučinou, když ho nepoužívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 a zkoušel jsi někdy porovnat, o kolik později dojedeš, když v obci jedeš 50 oproti té 70. já jen že při té padesátce má chodec dáááleko větší šanci na přežití (píšu to jen z toho titulu, že jsem otcem....jinak si opravdu jezdi jak chceš, já se taky rád projedu rychle, ale jen za podmínek, že rozhodně nikoho neohrozím, rozhodně ne v obci a vždy připoutaný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jj.....dobré informace.......každopadně každý máme svou volbu ale i s benzínem se dá jezdit rozumě....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jestli se nepletu tak Luke 288 má 1.9 TDi PD a tam je spotřeba o něčem jiným. já ted jel 50 km po dálnici s průměrem 7,5 a šlo by to i za víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 (editace) Tak tak já se snažim jezdit spíš do pohody a na tu spotřebu moc nekoukám. Je to hezký, že to žere třeba o litr míň, ale v konečnym důsledku co je litr benzínu?! Editováno: 23. Duben 2014, autor: plasmo Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 a zkoušel jsi někdy porovnat, o kolik později dojedeš, když v obci jedeš 50 oproti té 70.já jen že při té padesátce má chodec dáááleko větší šanci na přežití (píšu to jen z toho titulu, že jsem otcem....jinak si opravdu jezdi jak chceš, já se taky rád projedu rychle, ale jen za podmínek, že rozhodně nikoho neohrozím, rozhodně ne v obci a vždy připoutaný) ne, to sem nikdy nezkousel. hlavne ja tyhle delsi trasy jezdim vetsinou vecer a to uz moc chodcu neni. samozrejme ze kdyz vidim nekoho na prechodu, zpozornim. v pripade, ze ti do cesty znenadani vlitne dite, nezachranis nic i kdyz pojedes 40. btw, by me fakt zajimalo, jestli jezdis vzdycky striktne do tech 50 v obci. protoze on kazdej vzdycky povida, ale realita je pak trosku nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jestli se nepletu tak Luke 288 má 1.9 TDi PD a tam je spotřeba o něčem jiným.já ted jel 50 km po dálnici s průměrem 7,5 a šlo by to i za víc nepletes. 7.5 na dalnici je uplne v pohode. je fakt, ze kdyz sme doma meli B5ku 1.9TDI a GIII taky TDI tak ty jezdily za min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 jj.....dobré informace.......každopadně každý máme svou volbu ale i s benzínem se dá jezdit rozumě....... S prodejcem ve skodasalonu, co tam meli refrencku ORS ...tak prej jel i za snovych 6,1l. ..ale to prej jeli krokem jinak kdyz me svezl navecer po mistni okresce, tak pri hodne ostre jizde, gumy uz meli keci ..se ukazalo i 15,2L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Dlouhodoba 9,5, nejmene jsem s tim jel za 6,9 (s rodinou a tchyni - nejezdi tak rychle, nelep se mu za prdel, jezdis jak hovado se divim ze sis jeste nenamlatil hubu atp), kdyz tomu davam co to umi tak 16-18 (teda spis co umim ja, limit auta je podle me jeste o trochu vys, ale kdyz se mi rozblikaj kontrolky na palubovce tak mi to staci). Maximalni okamzitou jsem mel 84,5 pri dvojce, zkousel jsem, jestli to jede na zrychleni vic me a nebo tomu cervenymu Passatu TDi co stal vedle A? Jelo? Jasně že jelo :-) Fabia RS se nechytá ani náhodou a to je lehký auto. Známej má čipnutý TDi z 96KW na 130 nebo kolik to dělaj a taky se nechytnul, TDi má omezený rozsah otáček, zajímalo by mě porovnání s čipnutou 2.0TDi, novej Pašík bez chipu taky zůstal trocha pozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 (editace) To mas normal 1.8T 110kW? co sem videl na letisti tak normal 1.8T 4X4 prohrala s nacipovanou 1.9TDi 96kW... Editováno: 23. Duben 2014, autor: plasmo Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 (editace) Jasne ze nachcíplou, 150KW, 305Nm by motordesign Editováno: 23. Duben 2014, autor: plasmo Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 To mas normal 1.8T 110kW? co sem videl na letisti tak normal 1.8T 4X4 prohrala s nacipovanou 1.9TDi 96kW... Ono záleží kdo to řídí, v mimoni Modrá ORSII, dostala na prdel od kazdyho a cerna ORSII davala na prdel zbytku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Ja mam 1.6/75/102 a jezdim prumernou kolem 7,5, ale celkem ji sypu... Kdyz jsem onehda jel jako sraz, ze jsem mel chut vystoupit a naliskat si sam, tak jsem tam mel 5,6, ale to bylo okreskami a s vetrem v zadech ;-) Kdyz to zenu Brno-Praha prumerna 145 a povetsinou konstantnich 160-170, tak kolem 8,5-to neni zly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 tak moje turbinka 110 kw drive zvladala bezny provoz i do 7l/100km nicmene ted nejak vsimam ze 30 km a ctvrt nadrze v haji, pritom maxidot ukazuje ze prumer byl 11,5 spotreba na 100 km... ja mam fakt asi nejakou korejsou verzi auta, bo toto uz neni mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Barte, gratulace k novému autu!!!! Jinak co jsem si tak zjišťoval, nejlepší je CIMBU!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Barte, gratulace k novému autu!!!!Jinak co jsem si tak zjišťoval, nejlepší je CIMBU!!!! Vim o dvouch motorech, ktery umi konkurence lip, oboje benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Barte, gratulace k novému autu!!!!Jinak co jsem si tak zjišťoval, nejlepší je CIMBU!!!! Vim o dvouch motorech, ktery umi konkurence lip, oboje benzin Povidej prehanej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 To mas normal 1.8T 110kW? co sem videl na letisti tak normal 1.8T 4X4 prohrala s nacipovanou 1.9TDi 96kW... Jasne ze nachcíplou, 150KW, 305Nm by motordesign Tak to uz bych veril, mas graf z brzdy, zajimala by me ta krivka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 To mas normal 1.8T 110kW? co sem videl na letisti tak normal 1.8T 4X4 prohrala s nacipovanou 1.9TDi 96kW... Jasne ze nachcíplou, 150KW, 305Nm by motordesign Tak to uz bych veril, mas graf z brzdy, zajimala by me ta krivka. No to potom z octavek v TDi dostanes na prdel jedine od serizene ORSII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hřbet Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Mám to čipnutý od ABT, mám 4x4,ale ani v létě se pod průměrnou 9,5 litru nedostanu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Mám to čipnutý od ABT, mám 4x4,ale ani v létě se pod průměrnou 9,5 litru nedostanu!!! Vcera jsem to zkousel, Praha - HK, prumerna rychlost 96 km/hod, prumerna spotreba 8.2l / 100km, je to jen o noze, dojizdeni s rychlosti kdyz vis ze budes stejne zpomalovat a celkovym predvidani provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Jakub Mam Oct RS 190kW a když se dostanu pod 10l na 100km tak sem rád a to to jezdí pouze na natural 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 JakubMam Oct RS 190kW a když se dostanu pod 10l na 100km tak sem rád a to to jezdí pouze na natural 100 190KW? Hm, tak to mas dobrý dělo, viděl jsem upravený 1.8T na 320 koní, ale tam nezůstal kámen na kameni a rovněž úprava motoru a věcí přilehlých (spojka, převodovka, turbo, výfuky, svody atp) stála těsně pod půl mega... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.