bartes Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Zdravím, asi je to otázka spíš na ty co "chipují", ale pak mě napadlo, že už se tu na fóru možná pohybuje někdo s nakoplým 2.0TDI 103kW s DSG převodovkou. Plánuji totiž koupi takové nějaké OII rv 2007-2008 se 150-200tkm a hned utíkat na seřízení ŘJ viz graf, které zahrnuje výměnu trysek a turba.. 1) Zvládne DSG oněch 150kW a 400Nm? Na internetu jsem našel upraveny golfy s 800Nm a DSG ale nikde nepisou co vsechno s tou DSG udelali. 2) Co a jak na DSG vylepšit/vyměnit? To bude asi dražší, co? 3) Co můžu obecně čekat od DSG po 150tkm? Našel jsem inzeráty aut s DSG s nalítanýma 370tkm tak by to mohlo vydržet těch 300tkm, ne? Těším se na vaše názory, nápady, rady, námitky a hlavně na novýho mazla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumik Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Taky by mě zajímaly Vaše názory,ale u kombinace 1.8tsi+7°DSG? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.