Host aka Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Zdar, uměl by mi někdo odpovědět na tyto otázky? - je u různých motorových modifikací O II rozdíl v průměru řadicí tyče a následně tedy otvoru v řadicí páce, jako tomu je třeba u O I? - je u O II, stejně jako je tomu u O I či Fabie, možné vyměnit jen tu horní plaketku se stupnicí na řadicí páce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 OI-Facelift,Fabia a OII mají stejnou díru v hlavici řadící páky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 OI-Facelift,Fabia a OII mají stejnou díru v hlavici řadící páky Myslel jsem to krapet jinak. Např. u O I 1.6 je jiný průměr než např. u 1.8 nebo 1.9Tdi. Tak mě zajímá, jestli jsou u O II u různých motorů také různé průměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 plaketka na ŕadičce jde bez problému vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.