TeeBee008 Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Ahoj, teraz ked su taketo horucavy zacalo mi vrzgat pocas jazdy predok ako babickine spajzove dvere... Pocujem ak ked mam hore okna a navyse aj pri pustenej klime, takze je to dost hlasne mal uz niekdo takyto problem? ako sa to da odstranit ? vdaka vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 děljí to gumová uložení stabilizátoru, je to vcelku běžná věc, na chvíli pomůže prostříknout silikonovým olejem, nebo dát nový gumový objímky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petropos Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Já jsem to řešil zesílením rádia . . . a funguje to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.