hole19 Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Zdravím všechny, mám dotaz a hlavně problém. Vlastním octavii 1.9TDI 2001. Na maxidotu se mi oběvují docela nepravidelně vertikální světlé pruhy. Někdy jsou nepatrné ale někdy hlavně když nastartuju a pustím klima nejde dot moc číst. čísla jsou pak jako přeškrtnutá. Nějaká rada? Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaKv Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 (editace) ahoj tenhle problem jsem měl u sve octavie 1,9 TDI 2002 take. Čím dál víc se to nedalo číst a byl oto jak rosypaný čaj., jediná rada bud kup nove budíky s maxidotem někde na netu jsem je viděl nové za 4000( shop.skodaoctavia.cz/O1interier.htm) nebo si kup za 1500 jenom diplej a nech si ho přeletovat. já jsem zvolil metodu za 1500 a naletoval sem si ho sám, ale je to doslova pakárna Editováno: 6. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hole19 Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Dík, sem myslel že třeba jen nějaká blbost....letovat to nebudu to raději ty nové budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 pokud bys chtel mam novy nahradni display maxidot a muzu i vymenit cca 15minut .Po tel.domluve (777932380)moznost na pockani.Nebo prostrednictvim posty.Nebo prodam a vymenis si sam. mifii@tv-video-sat.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.