iron Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 (editace) Zdravim, asi dva mesiace dozadu mi pri startovani zacala svietit ta zltá kontrolka chyby elektroniky (aspon tak mi povedali v servise) Po diagnostike mi povedali,ze mam zly snimac na valci. tak som si to dal u nich vymenit aj z vymenou oleja. Po tychto ukonoch sa otacky po starte zacali spravat inak. Ak bolo vonku chladno cca 13 stupnov a nizsie,tak auto startovalo normalne (850-900 otaciek studeny start),ale ako sa oteplilo a auto bolo v teplom prostredi,tak otacky po starte studeneho motora sa zvysia asi na 3minuty na 12OO otaciek a potom padnu na standart ,na ktory som bol zvyknuty ( 800 otaciek). Po reklamacii v servise,kde mi tvrdili ze to je normalne a v teple dostava viac otaciek motor ako v zime,som si dal nahrat novy soft,ale nic sa nezmenilo. Neviete poradit??? Editováno: 8. Červenec 2010, autor: iron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 mně to dělá taky,když je zima do 16,5 tak normáll a když je 16,5-22,5 tak tych 1200 a když je nad 22,5 tak zase v normálu,Před skončením záruky jsem to taky reklamoval a cosi,že je to normálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Tohle chovani je ok. Je to dany softem v RJ motoru a ma to svoje duvody. Iron: To, ze se ti to objevilo az po tebou popsane oprave bude tim, ze ti v servisu nahrali aktualnejsi soft do RJ motoru. Cili neni to zadna zavada, je to normalni stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.