Tomasek1234 Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Tak jsem koupil fabii, vymenil v ni Sony radio za novy Sencor. Dnes jsem pripojil svuj HEX CAN abych zjistil proc hapruje servomotor u klimatizace a porad se mi nedarilo poradne spojit, po chvilce koukam ze se mi to nezda a test kabelu hlasi K1 i K2 zkrat na kostru. Az ted zjistuju ze skodovaci maji nejaky prehozene piny na ISO konektoru ci co a posle to 12V na CAN bus. Co ted? Kabel KO nebo ho mam rozebrat a nekde neco opravit? A jak to zapojit spravne? Vsechno normalne funguje. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 ked si prehadzoval nekoncernove za nekoncernove tak nic neprehadzujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek1234 Vloženo 10. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Bylo tam neoriginal Sony s jakousi podivnou redukci na ISO. A jelikoz mam asi znicenej kabel VAGu tak si myslim ze to asi blbe zapojeny je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Prohazuje se konektor 4 za 7,když dáváš neorigo rádio,možná to bylo přeházený jen v redukci-testni to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek1234 Vloženo 10. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 (editace) 4 a 7 se prohazuje kvuli napajeni a mazani pameti radia. Me jde spis o 3ku ne? http://www.linkon.cz/3f24i Editováno: 10. Červenec 2010, autor: Tomasek1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek1234 Vloženo 11. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Tak kabel zije, sedobilej drat u pinu 3 odstrihnut a fertig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.