vesinka Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 dobry den...mam skodu favorit r.v.91 ... mam ten problem ze pri kazdem stupni ve vyssich otackach zacne auto cukat, jakoby se dusit a vic nechce jet...poradite mi cim to muze byt prosim? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesinka Vloženo 13. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 dobry den...mam skodu favorit r.v.91 ... mam ten problem ze pri kazdem stupni ve vyssich otackach zacne auto cukat, jakoby se dusit a vic nechce jet...poradite mi cim to muze byt prosim? :-( prosim vas odpovi mi tu nekdo?? :-( opravdu to potrebuju dat dokupy mam jet daleko a nechci s timto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Pravdepodobne ti dam jde malo benzinu nebo vzduchu, skontroloval bych filtry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.34 Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Pravdepodobne ti dam jde malo benzinu nebo vzduchu, skontroloval bych filtry. skontroluj predstih,a odstredivú reguláciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.