xSonnyx Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Ahoj mám takovej menší problém .. koupil jsem si zesik a chtěl jsme ho zapojit k repro soustavě co mám v autě, ale přišel jsem na to že mi chybý jeden kabel a to remote kabel kterej je vyvedenej z radia ale ja ho z radia nemam ... a potřebuju poradit jak by to šlo buď obejít nebo jak ten kabel mám vyvíst z radia ... děkuju moc za radu já si opravdu nevím rady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 ?co tak napisat o ake radio ide? remote by mal byt len spinanie zosiku po zapnuti radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xSonnyx Vloženo 13. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Jde o radio NAVIHEAVEN ,MODEL NA-5511.. ze zadu jsou privody na antenu a klasicky privodak a vyvedeny dva pince cervenej a bilej jinak z radia nic jineho nevede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 ked si pozries schemu radia tak nema tam nejaky vyvod na spinanie elektrickej vysuvnej anteny? ja som mal remote zapojene na tom kabli kedze moje stare radio nemalo zvlast remote vystup na zosik. Je tam prud len par mA co dava impulz relatku na vysunutie anteny (mal som Mazdu 323F) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xSonnyx Vloženo 15. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 No nic sem nenasel ze zadu z radia to vypada takto http://www.xsonic.pl/images/na5511c.jpg?osCsid=d60d2800efb6d46809170cd36a6078d8 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hitak Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 vzadu na hlavnom konektore z ktoreho je napajane radio, kde mas stalych 12V, spínaných 12V a -, potom su tam vystupy na predne a zadne repro a mal by tam byt aj kablik na spinanie el. anteny (ja som ho mal tuším oranžový) - a ak napojis remote na neho, tak by ti po zapnuti radia malo zapnut aj zosik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 ..."REMOTE" kabel zapojit zde do ISO konektoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xSonnyx Vloženo 15. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 dekuju moc za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.