capjackal Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 (editace) Rozbil se mi držák na nápoje, umístěný vedle ruční brzdy. Nedrží zasunutý. Mechanizmus je podobný jako u popelníku. Zkusil jsem tedy ulomenou pacičku nahradit kusem pevného drátu, ale zřejmě válcovitý tvar není ten on, nefungovalo to. Nemohl byste mi prosím někdo vyfotit, jak to tam vypadá? Přikládám moje foto. Díky Editováno: 14. Červenec 2010, autor: capjackal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Taky jsem to řešil. Ten zobáček má trojůhelníkový tvar, aby zapadl do toho mechanismu, ve kterém se pohybuje. Pokud mi vyzbyde čas, tak ti ti odfotím. Ale nic neslibuju, toho času moc nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Oprava je velice jednoduchá a spolehlivá: - odvrtat z druhé strany vrtáčkem velikosti cca dle vylisovaného otvoru, použít hřebík o stejném či lehce větším průměru (délka tak, aby vyčnívalo na ulomenou stranu cca 5 mm) a vlepit epoxidem. Za použití ruční minibrusky (Dremel apod. s brusným kotoučkem) lehce zbrousit zhruba do trojhranu a vyčkat zatvrdnutí lepidla dle návodu a pak složit zpět. Poznámka: vůbec nevadí, že nový trojhran je podstatně menší než byl původní výlisek Takto upravený držák mi slouží bez problému již třetím rokem a dělal jsem i pro známé a výsledek stejně uspokojující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capjackal Vloženo 10. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Díky, zkusím to. Fotku asi nemáš,viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 10. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2010 Bohužel ne, ale je to velice jednoduché (použij část s hlavičkou, která spoj dále zpevní -hlavička hřebíčku zůstane na straně, kde byl předlisován otvor). Kdybys měl problém, tak se ozvi, já bych to demontoval a odfotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.