mony Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Ahoj, prosím potřebovala bych radu. 1,6 74kw r.v. 1997 Stalo se, že po vypnutí motoru, motor jakoby stále běžel a celý auto divně vibrovalo. Po druhym nastartování a vypnutí to přestalo. Nerada bych aby mi vybouchlo pod zadkem Nerozumim tomu, jen sem zvědavá, co by to mohlo bejt. Moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 Myslím, že běžel ventilátor chlazení. Občas jsou hodně nevyvážen že klepou dost autem. Lze ověřit otevřením kapoty. Točí se po vypnutí klíčku, kor nyní při těchto vysokých teplotách. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Ahoj, prosím potřebovala bych radu. 1,6 74kw r.v. 1997 Stalo se, že po vypnutí motoru, motor jakoby stále běžel a celý auto divně vibrovalo. Po druhym nastartování a vypnutí to přestalo. Nerada bych aby mi vybouchlo pod zadkem Nerozumim tomu, jen sem zvědavá, co by to mohlo bejt. Moc dík Je to ventilatorom roby to aj mne ked ho zapne auto divne vybruje ako tebe. Nejak to neriesim. Ale rad by som vedel ako sa zbavyt toho vybrovania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Je potřeba vyvážit plastovou vrtuly na lopatky se dává závaží.Je to podobný jako u vyvažování kol a kardanů jen je potřeba zjistit kdo by to byl schopnej udělat.Nebo sehnat jinou vrtuly která je vyvážená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Je potřeba vyvážit plastovou vrtuly na lopatky se dává závaží.Je to podobný jako u vyvažování kol a kardanů jen je potřeba zjistit kdo by to byl schopnej udělat.Nebo sehnat jinou vrtuly která je vyvážená. Aha jaska viem co myslis. ale ked to roby thak by to nemalo vadit vsak???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Pokud ti to nevadí jak se to trochu třese tak to neřeš,hlavně když chladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Pokud ti to nevadí jak se to trochu třese tak to neřeš,hlavně když chladí. Mne to nejak nevadi. Len vies to vysvetlovanie spolujazdcom ze co to je .... a kazdy to nemoze robyt to nieje ventilatorom atd. Tak by to bolo dobre spravyt aj ked mna to nejak moc netrapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 (editace) To už záleží jen na tobě co s tím provedeš jestli to zkusíš vyvážit sám nebo najdeš někoho kdo ti to vyváží nebo seženeš jinou vrtuly z vrakoviště nebo na inzerát nebo novou.Možností je spousta a ta nejjednodušší je nechat to jak to je alespoň víš že je funkční podle těch vybrací. Editováno: 19. Červenec 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mony Vloženo 20. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Děkuji za uklidnění , dneska mi začalo auto vibrovat po hodinový jízdě při čekání na zelenou, takže asi už není nad čim přemejšlet. Asi mu bylo horko, chudák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 ano ano bolo mu teplo. Aj motor potrebuje obcas schladit . Horsie by bolo keby sa netocili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.