Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potřeboval bych poradit.Před 14 dny sem si koupil favorita je to 136 50Kw.Super motor,skvěla výbava jen mejaké kosmetické vady.Když sem teď mněnil dveře u řidice tak přestal jít centrál ptal jsem se všude ale pořád jsem slyšel jen o unyverzáni sadě jakoby nikdo neslišel o oryginálni.Potřeboval bych poradit kde najdu pojistku jestli je v palubce jako ostatní nebo je jinde v návodu je že se ta pojistka mění jen v servisu tak nevím kde hledat

Vloženo

Potřeboval bych poradit.Před 14 dny sem si koupil favorita je to 136 50Kw.Super motor,skvěla výbava jen mejaké kosmetické vady.Když sem teď mněnil dveře u řidice tak přestal jít centrál ptal jsem se všude ale pořád jsem slyšel jen o unyverzáni sadě jakoby nikdo neslišel o oryginálni.Potřeboval bych poradit kde najdu pojistku jestli je v palubce jako ostatní nebo je jinde v návodu je že se ta pojistka mění jen v servisu tak nevím kde hledat

máš to na dialkové ovládanie ?Zapojil si dobre káble? :)

Vloženo

Mam to auto teprve 14 dní a dalkové ovládání k němu nebylo,původní majitel ho nemá asi 1 rok.Při výměně dveří sem měl rozpojenou jenom zástrčku.tak si myslým že sem spíš někde zavadil o kostru a v návodu je jenom mapsáno že jí mení jen v servisu

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...