Humbolt Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Potřebuji vyměnit servořízení protože mi z něj teče olej,ale nevím zda mám KOYO nebo TRW.Vzhledem k ceně nového,bych si chtěl koupit použité,či repas.Na řízení jsem našel číslo 6Q1423105 VW-AG,ale žádné takové jsem nikde v katalogu ani na e-shopech nenašel,pouze na jedněch německých stránkách jsem našel zmínku že se jedná o řízení na VW POLO IV.Tak nevím co mám shánět.Čerpadlo je KOYO a auto 1,9 TDI 2/2003.Servisní technik z místního salonu mi do telefonu řekl,že i když mám čerpadlo KOYO tak řízení být nemusí. Díky za radu Pro admina: nechci tu nic od nikoho kupovat,chci pouze poradit jak poznat typ řízení bez toho aniž bych ho musel nejdříve demontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 (editace) ak je jedno koyo aj druhe je koyo. Editováno: 18. Červenec 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Ten servisný technik je nejaký pripečený nie? Koyo sa nedá spárovať s TRW. Ak máš servomotor KOYO, tak aj servoriadenie bude na 100% KOYO. Na to sa spoľahni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humbolt Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Tak jsem tedy ještě obvolal dva neznačkové servisy a řekli mi to co vy...KOYO čerpadlo=KOYO řízení.Technik ze salonu je tedy kkt.Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.