Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřebuji vyměnit servořízení protože mi z něj teče olej,ale nevím zda mám KOYO nebo TRW.Vzhledem k ceně nového,bych si chtěl koupit použité,či repas.Na řízení jsem našel číslo 6Q1423105 VW-AG,ale žádné takové jsem nikde v katalogu ani na e-shopech nenašel,pouze na jedněch německých stránkách jsem našel zmínku že se jedná o řízení na VW POLO IV.Tak nevím co mám shánět.Čerpadlo je KOYO a auto 1,9 TDI 2/2003.Servisní technik z místního salonu mi do telefonu řekl,že i když mám čerpadlo KOYO tak řízení být nemusí. Díky za radu

Pro admina: nechci tu nic od nikoho kupovat,chci pouze poradit jak poznat typ řízení bez toho aniž bych ho musel nejdříve demontovat.

ak je jedno koyo aj druhe je koyo.

Upraveno od cartmanko

Ten servisný technik je nejaký pripečený nie? Koyo sa nedá spárovať s TRW. Ak máš servomotor KOYO, tak aj servoriadenie bude na 100% KOYO. Na to sa spoľahni! :palec2:

• Autor

Tak jsem tedy ještě obvolal dva neznačkové servisy a řekli mi to co vy...KOYO čerpadlo=KOYO řízení.Technik ze salonu je tedy kkt.Děkuji za rady

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.