Publikováno Červenec 18, 201015 r Zdar chlapy tak sem koukal na nějaké akce a srazy, ale vůbec se tu nemluví o tom kdo je z jakého okresu, už jen proto že nejbližší členové co vím jsou z Pardubic a to se mi zdá dost jet na kafe nebo pokec skoro 100km. Takže pokud jsou tu i tací kteří jsou z okresu UO a okolí tak dejte vědět ať se nemusí scházet jenom Pražáci, Brňáci, Hradečáci apod.
Červenec 20, 201015 r Zdar chlapy tak sem koukal na nějaké akce a srazy, ale vůbec se tu nemluví o tom kdo je z jakého okresu, už jen proto že nejbližší členové co vím jsou z Pardubic a to se mi zdá dost jet na kafe nebo pokec skoro 100km. Takže pokud jsou tu i tací kteří jsou z okresu UO a okolí tak dejte vědět ať se nemusí scházet jenom Pražáci, Brňáci, Hradečáci apod. Cau, jsem z Vysokeho Myta Petr
Červenec 20, 201015 r Autor Cau, jsem z Vysokeho Myta Petr Zdarec, no paráda....jezdíš někam na srazy nebo tak?
Červenec 20, 201015 r no tak to tě moc nepotěším, pokud si pro sebe urvu trocha času, tak někde jezdím na kole.
Červenec 20, 201015 r Autor no tak to tě moc nepotěším, pokud si pro sebe urvu trocha času, tak někde jezdím na kole. to máš jedno, třeba se někde potkáme na nějakém srazku tohohle fora....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.