Karel Trojan Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Zdar chlapy tak sem koukal na nějaké akce a srazy, ale vůbec se tu nemluví o tom kdo je z jakého okresu, už jen proto že nejbližší členové co vím jsou z Pardubic a to se mi zdá dost jet na kafe nebo pokec skoro 100km. Takže pokud jsou tu i tací kteří jsou z okresu UO a okolí tak dejte vědět ať se nemusí scházet jenom Pražáci, Brňáci, Hradečáci apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Zdar chlapy tak sem koukal na nějaké akce a srazy, ale vůbec se tu nemluví o tom kdo je z jakého okresu, už jen proto že nejbližší členové co vím jsou z Pardubic a to se mi zdá dost jet na kafe nebo pokec skoro 100km. Takže pokud jsou tu i tací kteří jsou z okresu UO a okolí tak dejte vědět ať se nemusí scházet jenom Pražáci, Brňáci, Hradečáci apod. Cau, jsem z Vysokeho Myta Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 20. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Cau, jsem z Vysokeho Myta Petr Zdarec, no paráda....jezdíš někam na srazy nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stejski Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 no tak to tě moc nepotěším, pokud si pro sebe urvu trocha času, tak někde jezdím na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 20. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 no tak to tě moc nepotěším, pokud si pro sebe urvu trocha času, tak někde jezdím na kole. to máš jedno, třeba se někde potkáme na nějakém srazku tohohle fora.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 24. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 Už nikdo z východních čech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 Já myslím, že se ještě někdo najde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.