Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím páni,

podeľte sa prosím so mnou o vaše skúsenosti s policajtmi a ich názormi na parkovačky(modré napr.), svietiace neóny, apod..

-_-

Zatím v poho, jednou peskovali za zelené parkovačky, ale to už je dávno. Počkejme si na bodovej to bude pecka :-)

Za parkovačky mi nasolili 300,- a neony, jsem stačil zhasnout, no ale uvidíme od 1.7. -_-

ešte šťastie že neplatí vyhláška 116/1997 Z.z. čo ? A keď platila, tak čo, nech dajú pokutu každému kto si zaslúži.

Mam modry osvetleni SPZ, uz asi 2 roky, nikdy to ani nekomentovali, az me to zarazi ;)

• Autor

Hmm, veď uvažujem aj ja o tom modrom SPZosvetlení, parkovačky sú síce také silno namodrastasté, ale zatiaľ ma nezastavili....

Sú cajti na tieto veci dosť hakliví? Alebo ako to vidíte vy, z vašich skúseností? :o;)

Hmm, veď uvažujem aj ja o tom modrom SPZosvetlení, parkovačky sú síce také silno namodrastasté, ale zatiaľ ma nezastavili....

Sú cajti na tieto veci dosť hakliví? Alebo ako to vidíte vy, z vašich skúseností?  :o  ;)

Dle me se neda asi rici, ze jsou haklivky policajti jako obecne, nekteri jo, nekteri ne. V CR muzou byt a na Slovensku ne, nebo naopak, je to individualni... ;)

Prijedte se podivat na ctvrtecni vecerni tuningsrazy na parkovisti u Ustredniho hrbitova do Brna a uvidite, ze jsou haklivi az moc...

Minulej rok nam tu dokonce zpusobili krasnou dopravni nehodu tim, ze si svoje auta postavili pred vyjezd jako trubky (aby mohli lepe kontrolovaj vyjizdejici tunery), ale nejspis v te sve "lovecke euforii" zapomneli na to, ze stoji na sjezdu z dalnice...

Na modré svetlo sú nielen policajti hákliví, ale aj ja, keď svieti na takom mieste kde mi to v noci prekáža, najmä to výrazné modré svetlo, ak napr. idem za takým autom, ktoré to má namontované v zadu a svieti mi do očí, tak mám riadne nervy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.