Robin Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdravím páni, podeľte sa prosím so mnou o vaše skúsenosti s policajtmi a ich názormi na parkovačky(modré napr.), svietiace neóny, apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zatím v poho, jednou peskovali za zelené parkovačky, ale to už je dávno. Počkejme si na bodovej to bude pecka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Za parkovačky mi nasolili 300,- a neony, jsem stačil zhasnout, no ale uvidíme od 1.7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ešte šťastie že neplatí vyhláška 116/1997 Z.z. čo ? A keď platila, tak čo, nech dajú pokutu každému kto si zaslúži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Mam modry osvetleni SPZ, uz asi 2 roky, nikdy to ani nekomentovali, az me to zarazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Hmm, veď uvažujem aj ja o tom modrom SPZosvetlení, parkovačky sú síce také silno namodrastasté, ale zatiaľ ma nezastavili.... Sú cajti na tieto veci dosť hakliví? Alebo ako to vidíte vy, z vašich skúseností? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Hmm, veď uvažujem aj ja o tom modrom SPZosvetlení, parkovačky sú síce také silno namodrastasté, ale zatiaľ ma nezastavili....Sú cajti na tieto veci dosť hakliví? Alebo ako to vidíte vy, z vašich skúseností? Dle me se neda asi rici, ze jsou haklivky policajti jako obecne, nekteri jo, nekteri ne. V CR muzou byt a na Slovensku ne, nebo naopak, je to individualni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Prijedte se podivat na ctvrtecni vecerni tuningsrazy na parkovisti u Ustredniho hrbitova do Brna a uvidite, ze jsou haklivi az moc... Minulej rok nam tu dokonce zpusobili krasnou dopravni nehodu tim, ze si svoje auta postavili pred vyjezd jako trubky (aby mohli lepe kontrolovaj vyjizdejici tunery), ale nejspis v te sve "lovecke euforii" zapomneli na to, ze stoji na sjezdu z dalnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Na modré svetlo sú nielen policajti hákliví, ale aj ja, keď svieti na takom mieste kde mi to v noci prekáža, najmä to výrazné modré svetlo, ak napr. idem za takým autom, ktoré to má namontované v zadu a svieti mi do očí, tak mám riadne nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.