Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jasně, přesně ten. Byl tam špatnej kontakt, tak s tím chvilku kvedlal a nakonec to vyčistil. Podívej se jestli nemáš náhodou některej ohnutej. Taky se mi to stalo. A bacha na servisy. Tenkrát mi chtěli dát novej zámek.

A mechanicky ten zámek funguje? Jestli tam nemáš jen nějakou překážku.

Vloženo

Zdá se mi že chodí, ale stejně budu muset sundat tapec a juknout na to!!! Už mě to s*re, před 14 dny jsem to měl rozebraný, krásně to chodilo....Ach jo, juknu na to..... -_-

Vloženo

Podívej se jestli jsi to pořádně zacvakl. Jestli jsi se v tom šťoural a šlo to a najdenou to nejde, tak jsi tam třeba opravdu jen něco málo připevnil a při jízdě se ti to uvolnilo. Třeba to bude jen taková blbost. Držím palce.

Vloženo

Zámek cvaká furt, takže nezbývá nic jiného, než ho vyndat a omrknout.....Když zatáhnu za to táhlo, který ukazuje, jestli je zamčeno nebo ne, tak zamačknout jde zlehka, ale vytáhnout nejde vubec, může to nějak souviset? -_-

Vloženo

Je tam taková západka a ta když se uvolní, tak jde jen jeden směr. Nic víc mě nenapadá. Takhle je to těžký posoudit. Ale podle toho co jsi popsal tak by to mohlo být ono. Bylo by to hned vidět, že je to uvolněné.

Vloženo

Myslíš na tom mechanismu za kterej tahá právě to táhlo o kterým jsem mluvil? Jo a ještě - tímhle táhlem to tedy neodemknu, ale vnitřní klikou ano......

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...