Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Chlapi, po výměně zámku v LZ dveřích už zase zlobí.....Tentokrát pravidelně neodemyká.....Jen zamyká, nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Taky mi to dělalo. Bylo to špatným kontaktem. Při montáži nového špatně zapojili ten kábl co vede do zámku. Ale je teda pravda, že si nad tím dlouho lámali hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Myslíš ten konektor s 6-ti piny???? Co s tím udělali přesne, nevíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Jasně, přesně ten. Byl tam špatnej kontakt, tak s tím chvilku kvedlal a nakonec to vyčistil. Podívej se jestli nemáš náhodou některej ohnutej. Taky se mi to stalo. A bacha na servisy. Tenkrát mi chtěli dát novej zámek. A mechanicky ten zámek funguje? Jestli tam nemáš jen nějakou překážku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdá se mi že chodí, ale stejně budu muset sundat tapec a juknout na to!!! Už mě to s*re, před 14 dny jsem to měl rozebraný, krásně to chodilo....Ach jo, juknu na to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Podívej se jestli jsi to pořádně zacvakl. Jestli jsi se v tom šťoural a šlo to a najdenou to nejde, tak jsi tam třeba opravdu jen něco málo připevnil a při jízdě se ti to uvolnilo. Třeba to bude jen taková blbost. Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zámek cvaká furt, takže nezbývá nic jiného, než ho vyndat a omrknout.....Když zatáhnu za to táhlo, který ukazuje, jestli je zamčeno nebo ne, tak zamačknout jde zlehka, ale vytáhnout nejde vubec, může to nějak souviset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tak to fakt vypadá, že jsi tam jan přecvakl ten mechanismus. Tak jako tak to musíš stejně rozdělat. A pak by mělo být vidět co je tam seknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Počkej, jak přecvakl, dyť to chodilo....njn, musím počkat do večera, nemám u sebe tu hvězdu na zámek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Je tam taková západka a ta když se uvolní, tak jde jen jeden směr. Nic víc mě nenapadá. Takhle je to těžký posoudit. Ale podle toho co jsi popsal tak by to mohlo být ono. Bylo by to hned vidět, že je to uvolněné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Myslíš na tom mechanismu za kterej tahá právě to táhlo o kterým jsem mluvil? Jo a ještě - tímhle táhlem to tedy neodemknu, ale vnitřní klikou ano...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Včera jsem to už nestíhal, tak se omlouvám. Jak jsi dopadl? Jestli ti to stále nejde, tak bych se pokusil sehnat fotku toho zámku jak má být zapojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 To by bylo super, já už též včera nestíhal a teď minimálně dva dny se k tomu taky nedostanu , tak předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Posílám ti zatím co mám. Nákresy jsou sice z Fabie, ale je to prý stejné. Na octu jsem je nesehnal. Ale já to dělal podle těchto a šlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 a poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Promiň, ale neukázal jsi mi nic nového..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.