Mike83 Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Ahoj už nějaký ten pátek tuším že budu muset investovat do předku. Tedy můj problém když jedu po dálnici těch 130 cca 100km a potom sjedu do normálního provozu tak při přidávání plynu se mi rozkmitá předek ze strany na stranu po zařazení rychlostního stupně zase auto jede bez kmitu. Tudíž to dělá jen při akceleraci. Mohl by mi nikdo tak zhruba poradit na co se mám zaměřit? klouby,čepy atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cangy Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Ahoj už nějaký ten pátek tuším že budu muset investovat do předku. Tedy můj problém když jedu po dálnici těch 130 cca 100km a potom sjedu do normálního provozu tak při přidávání plynu se mi rozkmitá předek ze strany na stranu po zařazení rychlostního stupně zase auto jede bez kmitu. Tudíž to dělá jen při akceleraci. Mohl by mi nikdo tak zhruba poradit na co se mám zaměřit? klouby,čepy atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravasss Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Můžete mi poradit??? Mám octavii combi 1.9tdi 81kw a problém mám v tom,že při rozjíždění,nebo když chci přidat a jsem v malých otáčkách,tak se mi začné třepat celý předek,vybruje to do té doby,než auto zrychlí zhruba na 100km. . . .myslím si,že to jsou homokinetické klouby vnější,může mi to někdo prosím potvrdit,nebo vyvrátit?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 15. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2010 (editace) V podstatě mám podobný problém dostal jsem radu zaměřit se na klouby tak nevím. Editováno: 15. Září 2010, autor: Mike83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravasss Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Zkusil jsem ještě vyměnit uložení tlumičů,ale není to ono,takže se teď zaměřím na ty klouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tak napiš jak si dopadl já už mám nakoupeny nové péra tlumiče ebilstein a ještě chci nové horní uložení od Febi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.