Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 http://news.auto.cz/aktuality/skodovky-v-m...-pro-fabii.html Kdo o tom neco vi tak info prosim !!! Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zatímco se však Octavia Tour bude moci pochlubit pouze Audio systémem Stream s CD a MP3 přehrávačem ... chci :-) info , foto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Odpoved jednoho z prodejcu : Pro Vasi informaci tedy uvadim, ze v pripade noveho vozu nabiha od tohoto tydne moznost objednat jako mimoradnou vybavu za priplatek 13.500 Kc do modelu Octavia Tour radio Symphony s podporou prehravani MP3. V pripade dodatecne montaze mi kolegove z oddeleni doplnku a prislusenstvi sdelili, ze tento doplnek bude v nabidce nejpozdeji do cca pul roku a bude mit obj. c. AAO 300013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"... ja bydlim v casti MB, kde se hodne krade (mam symphony) a musim to zaklepat, co mam Bobika tak nic , jinak kazdy jiny auto nekolikrat vykradeny a par dokonce komplet ukraden........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Podle mého názoru je SYMPHONY designem tak pozadu, že o něj není zrovna velký zájem. Za oči to určitě netahá, nemá mp3 a má jen standartní funkce. Podle mě by to musela být spíš krádež na objednávku. Takže já jsem téměř v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"... to jsi řekl správně Kluci já jsem mněl origo rádio jen tak cca hodinu.než se vyřídily formality a než jsem dojel domů.A pak... letělo ven a kdyby mi toho nebylo líto tak skončilo v popelnici.Za 13500,- ti napíšu tak pět TOP rádií, který to origo roznesou v zubech.Tady je jeden z nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Tohle je levnejsi a lepczi http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=1735 A tohle je drazsi a jina liga: http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=1391 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Když už jsme u toho, existuje nějaký "převodník", aby mi Clarion spolupracoval s maxidotem, resp. se na něm zobrazovala stanice, apod....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Když už jsme u toho, existuje nějaký "převodník", aby mi Clarion spolupracoval s maxidotem, resp. se na něm zobrazovala stanice, apod....? Uz to to bylo mnohokrat ,, NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Tak tady to mame : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Tak tady to mame : hezky, ale jak bylo receno - dokud schade neudela sundavaci panely, no chance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Kdo sezene a za jakou cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Kdo sezene a za jakou cenu ? Pripájam sa k dotazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Kdo sezene a za jakou cenu ? Pripájam sa k dotazu taky bych do něj šel když bude za rozmunou cenu Nové stojí 13 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Kdo sezene a za jakou cenu ? Pripájam sa k dotazu taky bych do něj šel když bude za rozmunou cenu Nové stojí 13 tis. Ja take ale 13 tis mi nepride rozumna cena :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No týýý foe....jsem čekal, že se Škodovka alespoň trochu pochlapí a udělá tomu rádiu nový design. To je trapárna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No týýý foe....jsem čekal, že se Škodovka alespoň trochu pochlapí a udělá tomu rádiu nový design. To je trapárna! Za ty penize muze mit clovek o 3 tridy lepsi a o 3 tridy hezci radio a jeste s mensim nebezpecim, ze o nej prijde, nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Souhlas s Krysou,jen v tom posledním moc né.Neviděl jsem ještě rádio,které by paslo perfektně do Octávky.U Symphony se mi líbí,že je zapuštěné a netrčí.Bohužel,odnímací panel je VELKÉ - tohoto rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Souhlas s Krysou,jen v tom posledním moc né.Neviděl jsem ještě rádio,které by paslo perfektně do Octávky.U Symphony se mi líbí,že je zapuštěné a netrčí.Bohužel,odnímací panel je VELKÉ - tohoto rádia 100% ni souhlas :-) ... Proste do Te palubky to padne jak prdel na misu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Je to pravda, jako celek ta palubka vypadá s ofiko rádiem nejlíp.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No takze kdyby ho nekdo mel tak za 3ku ... tak se dobrovolne hlasim ze bych ho vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 No jestli ho bude někdo mít za 3 k, tak mi taky jedno rezervujte, protože ho taktéž koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hřbet Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Chtěl jsem se zepta. Měl jsem v autě origo navigaci, tu ukradli a atk jsem tam dal symphony s CD, ale s maxidotem mě to nefunguje, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.