Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zatímco se však Octavia Tour bude moci pochlubit pouze Audio systémem Stream s CD a MP3 přehrávačem ...

chci :-) info , foto ...

Odpoved jednoho z prodejcu :

Pro Vasi informaci tedy uvadim, ze v pripade noveho vozu nabiha od tohoto tydne moznost objednat jako mimoradnou vybavu za priplatek 13.500 Kc do modelu Octavia Tour radio Symphony s podporou prehravani MP3.

V pripade dodatecne montaze mi kolegove z oddeleni doplnku a prislusenstvi sdelili, ze tento doplnek bude v nabidce nejpozdeji do cca pul roku a bude mit obj. c. AAO 300013.

Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"...

Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"...

ja bydlim v casti MB, kde se hodne krade (mam symphony) a musim to zaklepat, co mam Bobika tak nic :) , jinak kazdy jiny auto nekolikrat vykradeny a par dokonce komplet ukraden........ :(

Podle mého názoru je SYMPHONY designem tak pozadu, že o něj není zrovna velký zájem. Za oči to určitě netahá, nemá mp3 a má jen standartní funkce. Podle mě by to musela být spíš krádež na objednávku. Takže já jsem téměř v klidu.

:smich: to jsi řekl správně :smich: Kluci já jsem mněl origo rádio jen tak cca hodinu.než se vyřídily formality a než jsem dojel domů.A pak... :o letělo ven a kdyby mi toho nebylo líto tak skončilo v popelnici.Za 13500,- ti napíšu tak pět TOP rádií, který to origo roznesou v zubech.Tady je jeden z nich...

post-29-1148923722.jpg

Když už jsme u toho, existuje nějaký "převodník", aby mi Clarion spolupracoval s maxidotem, resp. se na něm zobrazovala stanice, apod....?

Když už jsme u toho, existuje nějaký "převodník", aby mi Clarion spolupracoval s maxidotem, resp. se na něm zobrazovala stanice, apod....?

Uz to to bylo mnohokrat ,, NE

Tak tady to mame :

post-29-1149143612.jpg

Tak tady to mame :

hezky, ale jak bylo receno - dokud schade neudela sundavaci panely, no chance :p

Kdo sezene a za jakou cenu ?

Pripájam sa k dotazu :)

taky bych do něj šel když bude za rozmunou cenu

Nové stojí 13 tis.

taky bych do něj šel když bude za rozmunou cenu

Nové stojí 13 tis.

Ja take ale 13 tis mi nepride rozumna cena :-)

No týýý foe....jsem čekal, že se Škodovka alespoň trochu pochlapí a udělá tomu rádiu nový design. To je trapárna!

No týýý foe....jsem čekal, že se Škodovka alespoň trochu pochlapí a udělá tomu rádiu nový design. To je trapárna!

Za ty penize muze mit clovek o 3 tridy lepsi a o 3 tridy hezci radio a jeste s mensim nebezpecim, ze o nej prijde, nevim no <_<

Souhlas s Krysou,jen v tom posledním moc né.Neviděl jsem ještě rádio,které by paslo perfektně do Octávky.U Symphony se mi líbí,že je zapuštěné a netrčí.Bohužel,odnímací panel je VELKÉ - tohoto rádia

Souhlas s Krysou,jen v tom posledním moc né.Neviděl jsem ještě rádio,které by paslo perfektně do Octávky.U Symphony se mi líbí,že je zapuštěné a netrčí.Bohužel,odnímací panel je VELKÉ - tohoto rádia

100% ni souhlas :-) ... Proste do Te palubky to padne jak prdel na misu !!!

Je to pravda, jako celek ta palubka vypadá s ofiko rádiem nejlíp..

No takze kdyby ho nekdo mel tak za 3ku :D:D ... tak se dobrovolne hlasim ze bych ho vzal :t

No jestli ho bude někdo mít za 3 k, tak mi taky jedno rezervujte, protože ho taktéž koupím -_-

Chtěl jsem se zepta. Měl jsem v autě origo navigaci, tu ukradli a atk jsem tam dal symphony s CD, ale s maxidotem mě to nefunguje, co s tím?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.