Publikováno Květen 29, 200619 r http://news.auto.cz/aktuality/skodovky-v-m...-pro-fabii.html Kdo o tom neco vi tak info prosim !!! Diky
Květen 29, 200619 r Zatímco se však Octavia Tour bude moci pochlubit pouze Audio systémem Stream s CD a MP3 přehrávačem ... chci :-) info , foto ...
Květen 29, 200619 r Odpoved jednoho z prodejcu : Pro Vasi informaci tedy uvadim, ze v pripade noveho vozu nabiha od tohoto tydne moznost objednat jako mimoradnou vybavu za priplatek 13.500 Kc do modelu Octavia Tour radio Symphony s podporou prehravani MP3. V pripade dodatecne montaze mi kolegove z oddeleni doplnku a prislusenstvi sdelili, ze tento doplnek bude v nabidce nejpozdeji do cca pul roku a bude mit obj. c. AAO 300013.
Květen 29, 200619 r Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"...
Květen 29, 200619 r Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"... ja bydlim v casti MB, kde se hodne krade (mam symphony) a musim to zaklepat, co mam Bobika tak nic , jinak kazdy jiny auto nekolikrat vykradeny a par dokonce komplet ukraden........
Květen 29, 200619 r Podle mého názoru je SYMPHONY designem tak pozadu, že o něj není zrovna velký zájem. Za oči to určitě netahá, nemá mp3 a má jen standartní funkce. Podle mě by to musela být spíš krádež na objednávku. Takže já jsem téměř v klidu.
Květen 29, 200619 r Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"... to jsi řekl správně Kluci já jsem mněl origo rádio jen tak cca hodinu.než se vyřídily formality a než jsem dojel domů.A pak... letělo ven a kdyby mi toho nebylo líto tak skončilo v popelnici.Za 13500,- ti napíšu tak pět TOP rádií, který to origo roznesou v zubech.Tady je jeden z nich...
Květen 29, 200619 r Tohle je levnejsi a lepczi http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=1735 A tohle je drazsi a jina liga: http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=1391
Květen 29, 200619 r Když už jsme u toho, existuje nějaký "převodník", aby mi Clarion spolupracoval s maxidotem, resp. se na něm zobrazovala stanice, apod....?
Květen 29, 200619 r Když už jsme u toho, existuje nějaký "převodník", aby mi Clarion spolupracoval s maxidotem, resp. se na něm zobrazovala stanice, apod....? Uz to to bylo mnohokrat ,, NE
Červen 1, 200619 r Tak tady to mame : hezky, ale jak bylo receno - dokud schade neudela sundavaci panely, no chance
Červen 1, 200619 r Kdo sezene a za jakou cenu ? Pripájam sa k dotazu taky bych do něj šel když bude za rozmunou cenu Nové stojí 13 tis.
Červen 1, 200619 r Kdo sezene a za jakou cenu ? Pripájam sa k dotazu taky bych do něj šel když bude za rozmunou cenu Nové stojí 13 tis. Ja take ale 13 tis mi nepride rozumna cena :-)
Červen 1, 200619 r No týýý foe....jsem čekal, že se Škodovka alespoň trochu pochlapí a udělá tomu rádiu nový design. To je trapárna!
Červen 1, 200619 r No týýý foe....jsem čekal, že se Škodovka alespoň trochu pochlapí a udělá tomu rádiu nový design. To je trapárna! Za ty penize muze mit clovek o 3 tridy lepsi a o 3 tridy hezci radio a jeste s mensim nebezpecim, ze o nej prijde, nevim no
Červen 1, 200619 r Souhlas s Krysou,jen v tom posledním moc né.Neviděl jsem ještě rádio,které by paslo perfektně do Octávky.U Symphony se mi líbí,že je zapuštěné a netrčí.Bohužel,odnímací panel je VELKÉ - tohoto rádia
Červen 1, 200619 r Souhlas s Krysou,jen v tom posledním moc né.Neviděl jsem ještě rádio,které by paslo perfektně do Octávky.U Symphony se mi líbí,že je zapuštěné a netrčí.Bohužel,odnímací panel je VELKÉ - tohoto rádia 100% ni souhlas :-) ... Proste do Te palubky to padne jak prdel na misu !!!
Červen 1, 200619 r No takze kdyby ho nekdo mel tak za 3ku ... tak se dobrovolne hlasim ze bych ho vzal
Červen 1, 200619 r No jestli ho bude někdo mít za 3 k, tak mi taky jedno rezervujte, protože ho taktéž koupím
Červen 1, 200619 r Chtěl jsem se zepta. Měl jsem v autě origo navigaci, tu ukradli a atk jsem tam dal symphony s CD, ale s maxidotem mě to nefunguje, co s tím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.