Přejít na obsah

Origo Skoda radio s MP3

Host MichalF

Doporučené příspěvky

Odpoved jednoho z prodejcu :

Pro Vasi informaci tedy uvadim, ze v pripade noveho vozu nabiha od tohoto tydne moznost objednat jako mimoradnou vybavu za priplatek 13.500 Kc do modelu Octavia Tour radio Symphony s podporou prehravani MP3.

V pripade dodatecne montaze mi kolegove z oddeleni doplnku a prislusenstvi sdelili, ze tento doplnek bude v nabidce nejpozdeji do cca pul roku a bude mit obj. c. AAO 300013.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"...

Odkaz ke komentáři

Hm, pěkný pěkný, ale dokud soudruzi ve Škodovce nepřijdou s rádiem, kde by se dal odejmout panel, tak stále nic pro mě. Podle mého můžou na stávající koncerková autorádia lepit nálepky "Pojď a vezmi si mě"...

ja bydlim v casti MB, kde se hodne krade (mam symphony) a musim to zaklepat, co mam Bobika tak nic :) , jinak kazdy jiny auto nekolikrat vykradeny a par dokonce komplet ukraden........ :(

Odkaz ke komentáři

:smich: to jsi řekl správně :smich: Kluci já jsem mněl origo rádio jen tak cca hodinu.než se vyřídily formality a než jsem dojel domů.A pak... :o letělo ven a kdyby mi toho nebylo líto tak skončilo v popelnici.Za 13500,- ti napíšu tak pět TOP rádií, který to origo roznesou v zubech.Tady je jeden z nich...

post-29-1148923722.jpg

Odkaz ke komentáři

Když už jsme u toho, existuje nějaký "převodník", aby mi Clarion spolupracoval s maxidotem, resp. se na něm zobrazovala stanice, apod....?

Uz to to bylo mnohokrat ,, NE

Odkaz ke komentáři

Kdo sezene a za jakou cenu ?

Pripájam sa k dotazu :)

taky bych do něj šel když bude za rozmunou cenu

Nové stojí 13 tis.

Ja take ale 13 tis mi nepride rozumna cena :-)

Odkaz ke komentáři

Souhlas s Krysou,jen v tom posledním moc né.Neviděl jsem ještě rádio,které by paslo perfektně do Octávky.U Symphony se mi líbí,že je zapuštěné a netrčí.Bohužel,odnímací panel je VELKÉ - tohoto rádia

100% ni souhlas :-) ... Proste do Te palubky to padne jak prdel na misu !!!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...