Přejít na obsah

prosím o pomooc octavia1 RS

Tazman

Doporučené příspěvky

Mám octavii RS,r.01 koupil jsem ji se závadou že po nastartování šla v nouzovim režimu cca1200ot/min a nereagovala na pedál plynu.Po přečtení závad to vyhodilo že je vadný pedál plynu.Ten jsem dal jiný z vrakáče a nezměnilo se nic.Pak jsem proměřil kabely ty byli taky vpořádku.Nakonec jsem měl možnost si půjčit řídící jednotku motoru se stejným programem když jsem ji tam dal motor běžel normálně šlo to za plynem jak má zkoušel jsem to s original pedálem i tim z vrakáče a fungovali oba.Tak jsem sehnal jednotku nechal naprogramovat dal ji tam chvíli šla a pak po dalšim nastartování už zase byla stejně v nouzovim režimu jako předchozí.Po otevření jednotky byla deska viditelně vypálená ale nepřisli jsme na to jaká cesta shořela.Nakonec jsem si znovu půjčil tu jednotku na odsoušení a už neběžela ani ta a byla vypálená taky.Ještě jeden poznatek,když zapnu zapalování a najedu do řídící j motoru a vypnu zapalování tak se nic neděje dál můžu pracovat s jednotkou jako při zapnutym zapalování a to ikdyž klíč vytáhnu ze zapalování a takhle to běží cca15min pak ta jednotka usne nebo jak bych to měl nazvat.Fakt už nevim co stim.\\\\\\\prosím poraďte!

Editováno: , autor: Tazman
přesouvám do Octávií
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...