angel.CZ Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 ;-) dikec za info. Jak koupim radio, vrham se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ahoj. Mam zajemce na koupi meho stareho symphony, ale chce to i s nejakym 4mistnym kodem. Kde ho najdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Většinou bývá schován v servisní knížce, nebo uživatelském manuálu. Je to malá kartička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Tak to nemam ani jedno... nejaka jina motnost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 škodovka, tam by ti měli říct pin k číslu rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Ok, zkusim snad za to nebudou chtit majland ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Neměli by chtít nic, ale zkušenost kluků je, že si za to podívání do kompu vezmou dvě kila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 přesně jak píše sup1, jsou to svině 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Tak mam ZASE kladnou zkusenost z autocentralou Skoda v Karvine (u Hypernovy). Pan zeovna odjizdel, tak si to narychlo vyfotil vin a cislo radia a odpoledne poslal smsku s pinem. Tudyz ani nic nechtel :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 po me chtel naposledy 130 zmrd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Co ti na to rict.......... treba udrzovat dobre vztahy :-D :-D :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 hezky, tak občas se narazí i na slušné lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 penize chtít budou ,ja byl u dvou prodejcu na kladně jedni za 500 druzí za 250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Hoši, před více jak 4 léty jsem to zde někde popisoval, že na mne vybalili u "TUKASE" pětikilo za tuto informaci a tak jsem si řekl, že na ně prdím a najdu si někoho levnějšího. Potom jsem řádně pročetl návod k radiu, resp. k navigaci a tam je doslova uvedeno, že při ztátě uvedeného pinu "Vám odborný servis zdarma sdělí tento kód"! To mne tehdy nadzvedlo a volal jsem do Bolky a tam mi potvrdili, že tuto informaci má servis sdělit zdarma! Ptali se mne kde po mě chtěli tu platbu a tak jsem jim to sdělil. Netrvalo snad ani 2 hoďky a už volal vedoucí servisu TUKAS a že se moc omlouvá a takové ty řečičky! Poslal jsem ho do patřečných míst a pin mi sdělili bezplatně v jiném autorizáku! Jsou to drbani a zkoušej to na lidi. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Naprostá pravda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.