Ondra Zabranský Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Zdarec, potřeboval bych se zeptat, jestli nevíte, čím by mohlo být, že když při zatáčení (ale ne plný rejd, ale tak na půlku) se začne z levé strany ozývat takové cvakání. Dělá to při zatáčení doleva i doprava, ale vždy na levé straně. Když např. stojím na křižovatce a rozjedu se tak to cvaká, ale když jedu, tak se to neozývá. Většinou tedy při rozjezdu a půl rejdu. Hom. klouby ani čepy by to být snad neměly.... Díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2010 To já bych to na něj teda tipnul. Vnější manžety hodně trpí a praskají. Když necháš auto zatížený a vezmeš za poloosu tak bude asi patrná vůle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 1. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Levý kloub jsem měl před 2 měsíci a pravý byl ok, tak to nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Mám teď něco podobnýho a ještě k tomu mi pořád padá ta gumová manžeta ta objímka co ji drží pokaždé sjede a to jsem koupil i novou manžetu s novou objímkou...ale to cvakání mě taky štvedělá mi to ale je když točím doprava větší rejd a pri menší rychlosti (což je logický - při věští rychlostí - menší rejd ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Myslíte že je to poloosa? Cvaká to opravdu jen když zatočím doleva a jde to od pravýho kola a když jedu pomalu.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 No není moc jiných možností co by to dělalo. Je to takový typický chroupající zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 3. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 A cenovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Tak to staci vymenit jen homokinetak ne? Ten je tak zhruba za 1200kc, ale cela poloosa stoji kolem 4000...nevite kdo tady na foru ma dily za dobry ceny?Nemuzu si ted vzpomenout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Komplet sada vnějšího kloubu od cca 1000 (čína) až po necelý 3 tis za spidan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TondaZZZ Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Komplet sada vnějšího kloubu od cca 1000 (čína) až po necelý 3 tis za spidan Dělá mi to přesně to samé na obou kolech. Obě manžety prasklé. Jsem si skoro jistý, že jsou to ty hom. klouby, když jsem to namazal vazelínou, na chvíli se to výrazně ztišilo. Cena je origoš za 1200,- a viděl jsem je i za 750,-/ks. Ale bůhví z jaké čínské oceli to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Hodně ty manžety odchází. Kola mají velkej rejd a hodně to trpí. Za 2 roky co supa mám jsem už měnil obě. A před koupí byla vlevo taky měněná. A byla tam origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Dělá mi to přesně to samé na obou kolech. Obě manžety prasklé. Jsem si skoro jistý, že jsou to ty hom. klouby, když jsem to namazal vazelínou, na chvíli se to výrazně ztišilo. Cena je origoš za 1200,- a viděl jsem je i za 750,-/ks. Ale bůhví z jaké čínské oceli to bude... Mě to dela to samé a dokonce na strane, kde mi v automechanik za 5200,- vymenil celou poloosu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdahol Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Měl jsem něco podobnýho, výměna manžety orygo 950,- . Klepání při rozjezdu do zatáčky výměna homo. kloubu 1900,- a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Na 99% homokineťáky a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouky168 Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Je to určitě homo.kloub. Teď jsem ho taky měnil a je klid. Hlavně si zkontroluj, ať máš odmaštěný styčný plochy manžety a kloubu. Jinak se ti bude pořád svlékat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roy Jones jr. Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 (editace) Tak co, už jsi to vyřešil? Já jo cvakalo-chroupalo mi to pri zataceni (jen na jednu stranu a pri prejezdu nerovnosti)..zvedl jsem to na hever a ejhle,prasklá pružina tlumiče. Jen by mě zajímalo,jak to takhle může samo od sebe prasknout..může na to mít vliv třeba opotřebované uložení tlumiče? Editováno: 21. Prosinec 2010, autor: Roy Jones jr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouky168 Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Zdar, pružina praskne nejčastěji v tom zakončení,mě se to taky stalo, je to tím, že je tam nejvíce namáhaná. Akorát jestli jsi vyměnil jen tu jednu stranu ,tak tě to čeká za chvilku i na druhé. Ale prasklá pružiná spíš jako bouchá než cvaká. V tomhle témátu si myslím, že je to tutovka ten homokloub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Zdarec, tak vyřešeno, vyměněn homokloub za 3 litry v autorizovanem servisu a po lupání ani památky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) Já mám problém s cvakáním taky.Naprosto stejnej zvuk jak od homokloubu,ale manžety jsou jak nový.Při couvání,popojíždění,malé rychlosti,...prostě pořád to cvaká a je to totální trapas,protože jak mám stáhlý okýnka,tak to dost slyším a lidi se za mnou otáčí Je to pouze z levé strany.Koukal jsem na ramena a všechny maj gymičky v pořádku,tak to nechápu.Hlavně při pomalých rozjezdech,když jde čumák pomalu nahoru,tak to je pěkně slyšet. Nesetkal jste se s tím už někdo? Editováno: 27. Červenec 2011, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 já měl volný stabilizátor.A taky se mi to ozývalo z levé strany a nakonec byl volný na straně pravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) Čau Víťo. Díky,zítra na to kouknu. Už jsem si to i přečetl v podobným vláknu,na který jsem se měl podívat dřív.Už jsem tu boužel dlouho nebyl Editováno: 27. Červenec 2011, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Takže kost ani na jedné straně povoloná není.Vše je dotažené jak má být,tak jsem už opravdu bezradnej.Náprava není vůbec vychozená,tak těžko říct,co to bude.Nebo ta kost může bejt vychozená a vydávat tyto zvuky a když je dotáhlá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 (editace) Nebo že by do té kosti stačilo dát nové pouzro ?? http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;7;4449;139871;874607;874608;874618;874619|CT=4|PCT=16|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=3570472|PDPID=3570472|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| Editováno: 28. Červenec 2011, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Peťo a když když při malé rychlosti budeš lehce rychleji šlapat na brzdu (tak bays moc nebrzdil a desky jen lehce dotkly) tak to něco udělá? Nebo při propružení na místě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Ahoj Jardo.Teď jsem to jel odzkoušet a nedělá to ani v jednom případě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.