citronicek Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Chalapi mam problem, skoro pokazde kdyz stojim delsi dobu v zacpe a popojizdim na jednicku, dvojku, tak mi zacne strasne kourit z vyfuku. Dym je husty, bily a smrdi to jako bolava noha... Kdyz vyjedu ze zacpy, tak asi po 1km to prestane a vse je v normalu. Teplotu to drzi, olej neubyva, katalyzator jsem menil na jare, vse se zda byt ok az na ten dym. Poradite nekdo co s tim? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGT Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Chalapi mam problem, skoro pokazde kdyz stojim delsi dobu v zacpe a popojizdim na jednicku, dvojku, tak mi zacne strasne kourit z vyfuku. Dym je husty, bily a smrdi to jako bolava noha... Kdyz vyjedu ze zacpy, tak asi po 1km to prestane a vse je v normalu. Teplotu to drzi, olej neubyva, katalyzator jsem menil na jare, vse se zda byt ok az na ten dym. Poradite nekdo co s tim? Diky zdravím. měl sem ten samej problém, ale nechal sem si udělat nové pistní kroužky nechal sem si vyčistit hlavu nové tesnění a už to nečoudí a to jezdim bez katalizatoru (zatim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronicek Vloženo 30. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 zdravím. měl sem ten samej problém, ale nechal sem si udělat nové pistní kroužky nechal sem si vyčistit hlavu nové tesnění a už to nečoudí a to jezdim bez katalizatoru (zatim). Na kolik te ta oprava celkem vysla? Moc se mi uz do stareho auta prachy strkat nechce.... premyslim nad zmenou vozu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.