Titipone Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Ahojte. Chcel by som sa na vás obrátiť s pomocou pri jednej veci. Mám Favorita 136x 50kW a v poslednej dobe mi začalo robiť čudné veci. Po dlhšej jazde mi motor začal trhať alebo skôr ako by vynechával a zrazu fungoval. No vtedy mi autom nenormálne hodí. Čím to môže byť? A momentálne sa mi to už rozvylo tak, že pri rozbehnutí v 1-ke seká motor a najčastejšie pri "zákrute doľava" ak tam mám hodenú rýchlosť. Tlačím na plyn a nič.....motor mi ide zdochnúť a aj otáčky sa mi znížia.......vie mi niekto poradiť čo s ním môže byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 dělalo mi něco podobné na Feldě BMM (při levotočivých zatáčkách mi při akceleraci vynechával motor). Pomohla výměna palce a víčka rozdělovače. Položka do 200,- Kč, tak zkus toto a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.