Drak Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Zdravím všechny, řeším jeden problém s mojí 1.8 (92 kW). Při akceleraci mi začne něco ťukat do podlahy u spolujezdce a auto má snahu cukat. Byl jsem dnes v servisu a vůbec nic nanašli... Mám dále jezdit a uvidí se jak to bude postupovat dál. Má někdo podobnou zkušenost prosím? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 asi něco volného.. čep,rameno ,uložení tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KamoPaja Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Ťukat může i suchý poloosy nebo je v háji. Ty odchází když to v rejdu osolíš a nejlépe když ještě chytneě díru. Časem to přejde v bouchání a může se to projevit v tahu jako nevyváženost. Když ubereš kmitání zmizí (rychlost 120 a víc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.